Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με επιτυχία ολοκληρώνεται το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ηλικιών 12-14 (βίντεο)

Με επιτυχία ολοκληρώνεται το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ηλικιών 12-14 (βίντεο)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ένα πολύ σπουδαίο γεγονός στο τένις φιλοξενεί η  Πτολεμαΐδα και ο Όμιλος Αντισφαίρισης από τη Τρίτη μέχρι και αύριο. Πρόκειται για το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (αγοριών – κοριτσιών ηλικίας 12,14,ετών), Επιπέδου 1, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ημιτελικούς και τελικούς να γίνονται αύριο Σάββατο .

Οι αγώνες γίνονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του συλλόγου που παρόμοιες πολύ δύσκολα συναντάς. Το κέντρο αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας είναι μέσα στα 2-3 της Ελλάδας με 10 γήπεδα τένις και το μοναδικό το οποίο συνδυάζει , 8 ανοικτά γήπεδα με δύο κλειστά .

 

Ο Διευθυντής των αγώνων και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Σάκης Αραϊλούδης κάνει ένα κάλεσμα στους φιλάθλους να πάνε και να παρακολουθήσουν τους αγώνες που είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Όπως μας είπε συμμετείχαν πάνω από 250 αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι καλύτεροι στην ηλικία τους και πως αυτή η διοργάνωση είναι ακόμα μια σπουδαία που φιλοξενεί ο όμιλος και η πόλη της Πτολεμαΐδας και πως οι αγώνες αυτοί κάνουν πολύ καλό και στη τοπική κοινωνία και όχι μόνο αφού τη περίοδο των αγώνων όλα τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Θεόφιλος Ηλιάδης

Αθλητικογράφος του e-ptolemeos.gr. Ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ από το 1990. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Μηχανολογίας Κοζάνης.