Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Με επιτυχία η «Νύχτα Πολιτισμού» στην Αιανή

Με επιτυχία η «Νύχτα Πολιτισμού» στην Αιανή

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Πανδώρα του Δήμου Κοζάνης μετέφεραν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, το απόγευμα της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο της «Νύχτας Πολιτισμού». Την εκδήλωση, στην οποία συμμετείχε και η ΕΦΑ Κοζάνης, διοργάνωσαν ο Δήμος Κοζάνης, η κοινότητα Αιανής, πολιτισμικοί φορείς του Δήμου και Σύλλογοι της Αιανής.

Η ένταξη του Μουσείου στη γιορτή για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της Αιανής, που συμβαίνει φέτος για πρώτη φορά, έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς πολίτες να επισκεφτούν την Έκθεση, καθώς το Μουσείο παρέμεινε ανοιχτό μέχρι τις 8 το βράδυ.  Παράλληλα, η έναρξή της από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο την στήριξη του Δήμου Κοζάνης και της κοινότητας Αιανής – Ιστορικής έδρας του Δήμου, στον Πολιτισμό και στους φορείς που τον εκφράζουν.

Σημειώνουμε, την προσφορά από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου Αιανής, 10 εισιτηρίων για ισάριθμους χθεσινούς επισκέπτες του Μουσείου. Θερμές ευχαριστίες.

Η Προϊσταμένη και το προσωπικό της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης εύχονται σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές!!!

 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team