Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με αρκετό κόσμο άνοιξαν τα καταστήματα εστίασης και στην Πτολεμαΐδα – Αισιόδοξα τα μηνύματα και από τους επιχειρηματίες (φωτο-video)

Με αρκετό κόσμο άνοιξαν τα καταστήματα εστίασης και στην Πτολεμαΐδα – Αισιόδοξα τα μηνύματα και από τους επιχειρηματίες (φωτο-video)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Με αρκετό κόσμο και ιδιαίτερα θετικά μηνύματα ξεκίνησαν τη λειτουργία τους σήμερα Δευτέρα, τα καταστήματα εστίασης, καφέ, καφέ μπαρ και εστιατόρια και στην Πτολεμαΐδα. Από το πρωί ο κόσμος βγήκε τη βόλτα του προκειμένου να απολαύσει τον καφέ του, με το κέντρο της πόλης, ενώ η εικόνα με τον κόσμο στα καφέ δίνει πλέον μια άλλη πνοή και μια αισιόδοξη νότα στον κόσμο, μετά την κρίση του κορωνοϊού.

Όλα τα καταστήματα έχουν ανοίξει με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, ενώ και το προσωπικό τηρεί τα μέτρα, φοράει μάσκες και ό,τι είναι απαραίτητο!

Με αισιόδοξα μηνύματα και την ευχή όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης να δουλέψουν αυτό το διάστημα μίλησε στην κάμερα ο Γιάννης Καραλευθέρης, επιχειρηματίας από το Baccara, τονίζοντας πως: «Σήμερα πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, ξεκινήσαμε και πιστεύω όλοι οι καταστηματάρχες είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε. Προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να αισθανθεί πι άνετα, κρατάμε τις αποστάσεις, παίρνουμε τα μέτρα. Ο κόσμος πρέπει να ενημερωθεί και εμείς κάνουμε ότι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Από εκεί και πέρα, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάει ο κόσμος καλά, να βγει από το σπίτι. Όλα τα μηνύματα είναι αισιόδοξα, καλή αρχή σε όλους!».

Την ίδια εικόνα μεταφέρουν και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης, ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα βγει και θα διασκεδάσει το προσεχές διάστημα.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team