Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Με αφορμή την περιπέτεια μιας εγκυμονούσας: «Ας μείνουμε λίγο άνθρωποι…»

Με αφορμή την περιπέτεια μιας εγκυμονούσας: «Ας μείνουμε λίγο άνθρωποι…»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Δύσκολη η περίοδος που διανύουμε για όλους μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορούμε να χάσουμε τη λογική μας, την ανθρωπιά μας, και την κοινωνική μας ευαισθησία. Αφορμή για το σχόλιο αυτό, αποτέλεσε η περιπέτεια μιας συμπολίτισσας μας, η οποία ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια της να κάνει μια τραπεζική συναλλαγή που δεν γινόταν από μακριά, σε κεντρικότατο τραπεζικό κατάστημα της Πτολεμαΐδας σήμερα Τρίτη.
Μεταξύ άλλων, η συμπολίτισσα μας αναφέρει: «Είμαι έγκυος πια στον έβδομο μήνα  Η ουρά για να μπεις στην τράπεζα, ήταν τεράστια. ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες υποτίθεται ότι έχουν προτεραιότητα. Σ αυτή την περίπτωση όμως ούτε οι ΑΜΕΑ ούτε οι εγκυμονούσες υπαχθήκαμε ποτέ σε αυτήν την προτεραιότητα. Ο κόσμος που περίμενε εκεί αντέδρασε άσχημα όταν ζητήσαμε να εξυπηρετηθούμε με προτεραιότητα και οι υπεύθυνοι του καταστήματος δεν πήραν χαμπάρι τι συνέβαινε έξω».
Με αφορμή το παραπάνω συμβάν, συνιστάται ψυχραιμία και κοινωνική ευαισθησία σε όλους τους πολίτες, η κρίση θα ξεπεραστεί γρήγορα αν δείξουμε όλοι το ανθρώπινο μας πρόσωπο, με μια δόση υπομονής παραπάνω. Φυσικά, επιβάλλεται οι τράπεζες να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εποχής, και να βοηθήσουν λίγο παραπάνω τον κόσμο. Έχουμε ήδη εισπράξει παράπονα για την ελλιπή διαχείριση της κατάστασης από την πλευράς των τραπεζών.
(φωτο αρχείου)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team