Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Με 100 συμμετοχές Αθλητικών Σωματείων ξεκίνησε σήμερα το πρωί το πρώτο Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για το 2020

Με 100 συμμετοχές Αθλητικών Σωματείων ξεκίνησε σήμερα το πρωί το πρώτο Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας για το 2020

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ομαλά , χωρίς προβλήματα και με μεγάλη συμμετοχή Αθλητών ξεκίνησε στις 10 η ώρα το πρωί η διεξαγωγή του πρώτου Πρωταθλήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας για το 2020 , του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας ,το οποίο πραγματοποιείται το διήμερο 24 και 25 Ιανουαρίου 2020 στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του διοργανωτή Ομίλου .

Οι συμμετοχές από όλα τα Αθλητικά Σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας φτάνουν τις 100 , γεγονός που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Πρόεδρο του Ομίλου Πέτρο Τσιάρα, ο οποίος διευκρίνισε μιλώντας στο e-ptolemeos ότι πρόκειται για ένα βαθμολογούμενο πρωτάθλημα , όπου συμμετέχουν έφηβοι αθλητές ηλικίας 12 έως 16 ετών και που όλοι θα πρέπει να το παρακολουθήσουν.
Ο κ. Τσιάρας επισήμανε ότι το πρωτάθλημα αυτό αποτελεί ένα «σταθμό» για τον Όμιλο και μία από τις κορυφαίες δραστηριότητές του.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου