Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Μαζική και σε καλό κλίμα η συνάντηση του επιμελητηριακού συνδυασμού «Ανάπτυξης Επιμελητήριο» – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Μαζική και σε καλό κλίμα η συνάντηση του επιμελητηριακού συνδυασμού «Ανάπτυξης Επιμελητήριο» – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Συνάντηση του Συνδυασμού «Ανάπτυξης Επιμελητήριο», που συμμετέχει με οκτώ έδρες στο ΔΣ του ΕΒΕ Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Κοζάνης. Ο επικεφαλής Γιάννης Μητλιάγκας έκανε ανασκόπηση των όσων έγιναν στο πρώτο πεντάμηνο της νέας Διοίκησης, ενώ έθεσε θέματα προς συζήτηση στα μέλη του συνδυασμού. Ακολούθησε γόνιμος διάλογος για θέματα λειτουργίας της ομάδας, προτάσεων που θα κατατεθούν, αλλά και της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί στη συνέχεια.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα μαζική, καθώς πάνω από τριάντα επαγγελματίες παραβρέθηκαν, ενώ η συνοχή και συμβολή της ομάδας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Ενδεικτικό είναι το ότι αποφασίστηκε η εν λόγω συνάντηση να γίνεται κάθε τρεις μήνες με σκοπό την συλλογική διαμόρφωση της στρατηγικής του συνδυασμού, αλλά και την καταγραφή προτάσεων από όλα τα μέλη της ομάδας.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…   

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team