Αρχική > Στήλες > Το μάτι του πολίτη: Προτάσεις για διαμόρφωση χώρων πρασίνου – πάρκων και κτιρίων στην πόλη της Πτολεμαΐδας (Β μέρος)

Το μάτι του πολίτη: Προτάσεις για διαμόρφωση χώρων πρασίνου – πάρκων και κτιρίων στην πόλη της Πτολεμαΐδας (Β μέρος)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

 Στη στήλη «Το μάτι του πολίτη» θα παρουσιάζονται τα κακώς κείμενα της Εορδαίας προς τις δημοτικές και άλλες αρχές. 

Ο Εθελοντής εργασίας πρασίνου καθαριότητας του δήμου Εορδαίας Χαριτωνίδης Νικόλαος, σχετικά με προτάσεις για την επίλυση θεμάτων πρασίνου, καθαριότητας και την διαμόρφωση κτιρίων στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

 

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο μέρος

 

 

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 17/11/2017 

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΠΟ  ΦΑΝΑΡΙΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΟΣ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΟΙΚ. ΚΑΡΔΙΑΣ.

1 . Από φανάρια οδός Ελευθερίας προς Ανατολικό ( Ανατολική έξοδος της πόλης προς Εγνατία οδό ).  Χρειάζεται κράσπεδα και πεζοδρόμια μέχρι την Καφετέρια – Ζαχαροπλαστείο του Σιδηρόπουλου. Είναι βιομηχανική ζώνη και της αξίζει περισσότερη προσοχή από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. ( φωτ. 5 ).

-1-

-2-

-3-

-4-

-5-

2 . Από φανάρια της οδού Ελευθερίας  προς περιφερειακό για Κλειστό Γυμναστήριο χρειάζεται κράσπεδα και πεζοδρόμια μέχρι κόμβο κλειστού γυμναστηρίου. ( φωτ. 2 ).

-1-

-2-

3 . Από κόμβο 25ης Μαρτίου προς  Πυροσβεστική Ακαδημία – Κλειστό Γυμναστήριο χρειάζεται πεζοδρόμια, παγκάκια και δενδροφύτευση. ( φωτ. 5 )

-1-

-2-

-3-

-4-

-5-

4 . Αξιοποίηση του χώρου έμπροσθεν των Ε΄ εργατικών κατοικιών και δίπλα από το πάρκο της  Δ.Ε.Η ( φωτ. 2 ).

-1-

-2-

5 . Οδός Λασσάνη ανατολικά του Κλειστού Γυμναστηρίου χρειάζεται πεζοδρόμιο και αξιοποίηση του μικρού χώρου σε πάρκο με παγκάκι στα δεξιά της οδού. ( φωτ. 2 ).

-1-

-2-

6 . Από κόμβο Κλειστού Γυμναστηρίου προς Οικισμό Καρδιάς χρειάζεται κράσπεδα και πεζοδρόμια εκατέρωθεν της οδού μέχρι τον Οικισμό Καρδιάς. Η απόσταση ,είναι μόνον 300 μέτρα περίπου. ( φωτ. 3 ).

-2-

-3-

7 . Από κόμβο κτιρίων Δ.Ε.Η προς Περδίκα για τον Οικισμό Καρδιάς χρειάζεται κράσπεδο και πεζοδρόμιο από την δεξιά πλευρά της οδού, ασφαλτόστρωση οδού μεταξύ κτιρίων Δ.Ε.Η και Δημοτικού Σχολείου προς Ε΄εργατικές κατοικίες. ( φωτ. 2 ).

-1-

-2-

 

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

50200 ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΙΝ: 6978966883

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Με τα μάτια του 5ου: Στην χρονομηχανή: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 1821: «Συνέντευξη με τον επιζήσαντα Ζήση Χατζημάτη από την Έξοδο του Μεσολογγίου»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ό,τι ονειρεύτηκαν οι μικροί μας δημοσιογράφοι-να παρακολουθήσουν από κοντά τις μεγάλες στιγμές της Επανάστασης και να συνομιλήσουν με ...