Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μάρτης Γδάρτης… Χιονιάς στη Δυτική Μακεδονία – Ακινητοποιήθηκαν Ι.Χ. στην Ε.Ο.Πτολεμαΐδας-Κοζάνης – Επί ποδός Τροχαία κ” κρατικός μηχανισμός (Δείτε πολλές φωτό)

Μάρτης Γδάρτης… Χιονιάς στη Δυτική Μακεδονία – Ακινητοποιήθηκαν Ι.Χ. στην Ε.Ο.Πτολεμαΐδας-Κοζάνης – Επί ποδός Τροχαία κ” κρατικός μηχανισμός (Δείτε πολλές φωτό)

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Γδάρτης αποδείχθηκε περίτρανα ο Μάρτης καθώς κύμα Χιονιά με ξαφνικές και ισχυρότατες χιονοπτώσεις «πνίγει» την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοζάνη και Πτολεμαΐδα δέχθηκαν περισσότερο χιόνι απ” ότι τους κλασικούς… Χειμωνιάτικους μήνες και μαζί με το χιόνι ήρθαν και τα προβλήματα κυρίως για όσους βρέθηκαν και βρίσκονται και τώρα στο οδικό δίκτυο.

5a

Μεγάλη ταλαιπωρία και χαμηλές ταχύτητες για τους οδηγούς που κινούνται στην Ε.Ο. Πτολεμαΐδας-Κοζάνης καθώς τα χιονολάστιχα δεν στάθηκαν σε πολλές περιπτώσεις ικανά να κρατήσουν τα Ι.Χ. στο δρόμο τους, με αποτέλεσμα δεκάδες οχήματα να βγουν εκτός πορείας και πολλά άλλα να ακινητοποιηθούν στο οδόστρωμα. Επικίνδυνοι ελιγμοί και παγωμένο χιόνι στο οδόστρωμα καθιστούσαν την διέλευση των οδηγών καθ” όλα επικίνδυνη, ενώ παρά την εμφάνιση των αποχιονιστικών μηχανημάτων ακόμη και νταλίκες «κόλλησαν» στην οδό υποχρεώνοντας τους διερχόμενους οδηγούς αν μη τι άλλο να επιδεικνύουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στο τιμόνι.

???????????????????????????????

Επί ποδός και τα συνεργεία της Τροχαίας Πτολεμαΐδας που στην είσοδο της Ε.Ο. από Πτολεμαΐδα προς Κοζάνη σταματούσαν όλους τους οδηγούς ελέγχοντας αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονολάστιχα απαγορεύοντας μάλιστα την διάσχιση σε όσα Ι.Χ. δεν πληρούσαν τα απαραίτητα για τη διάσχιση της οδού.  Συνεργεία της Τροχαίας βρίσκονται και κατά μήκος της Ε.Ο.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team