Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης: Σε εγκάρδιο, φιλικό και συναδελφικό κλίμα η παράδοση- παραλαβή μεταξύ Χιωτίδη- Γκανάτσιου

Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης: Σε εγκάρδιο, φιλικό και συναδελφικό κλίμα η παράδοση- παραλαβή μεταξύ Χιωτίδη- Γκανάτσιου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σε εγκάρδιο κλίμα και με πολλές φιλοφρονήσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελετή παράδοσης- παραλαβής της διοίκησης του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, από τον Γιώργο Χιωτίδη στον Στέργιο Γκανάτσιο.

Οι δύο άνδρες, «παιδικοί φίλοι» όπως είπαν, γνωρίζονται και από την κοινή τους πορεία στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας γεγονός που δημιούργησε ένα άκρως εγκάρδιο κλίμα σήμερα το οποίο δεσμεύτηκαν πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον. «Θα είμαι πάντα δίπλα στο Στέργιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χιωτίδης, ο οποίος έκανε μια πρώτη γενική ενημέρωση στο νέο διοικητή και ευχήθηκε ότι καλύτερο στα νέα του καθήκοντα: «Είναι σε καλή κατάσταση το Νοσοκομείο, εύχομαι και ελπίζω ο Στέργιος να το πάει ακόμα πιο μπροστά».

Από την πλευρά του ο Στέργιος Γκανάτσιος, αναφέρθηκε στις πολλές μάχες του Γιώργου Χιωτίδη και σημείωσε πως το επόμενο διάστημα θα έχει πιο σφαιρική ενημέρωση απ’ όλους τους αρμοδίους του Νοσοκομείου: «Οφείλουμε να φροντίσουμε τα Νοσοκομεία ώστε να εξυπηρετήσουν το ρόλο που έχουν στην κοινωνία», ήταν η πρώτη δήλωση του νέου Διοικητή.

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας