Αρχική > Αθλητικά > Μακεδονικός Φούφα: Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα

Μακεδονικός Φούφα: Ξεκίνησε ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email







Στον Μακεδονικό Φούφα δεν κάθισαν να αναλύσουν πολύ γιατί υποβιβάστηκε η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από 5 χρόνια.

Ποιος ο λόγος άλλωστε μετά από ένα τόσο «περίεργο» πρωτάθλημα με την ομάδα να εμφανίζεται σαφώς αποδυναμωμένη σε σχέση με το πως ξεκίνησε και με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεση της.

Έτσι αποφάσισαν να τα βάλουν κάτω και να ετοιμάσουν την ομάδα για την επόμενη μέρα είτε αυτό σημαίνει Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης ή ακόμα και Γ΄ Εθνική και πάλι γιατί μη ξεχνάμε ζούμε στην Ελλάδα που τα πάντα αλλάζουν.

 

Ήδη έγινα συνεδρίαση του ΔΣ, αναλύθηκε το πλάνο και το συμβούλιο έπιασε αμέσως δουλειά με πρώτο μέλημα το ποιος θα είναι ο προπονητής.

Υπάρχουν συζητήσεις και πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, θα ανακοινωθεί ο «εκλεκτός» που θα οδηγήσει την ομάδα στην επόμενη μέρα.

 

Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει «πολύ ταλέντο» και η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή θα προσπαθήσει να κάνει εκείνες τις κινήσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη την επόμενη μέρα όπου και αν τη βρει αυτή.

 

Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις στην ομάδα που σε πείσμα πολλών που την είχαν τελειωμένη μετά τον υποβιβασμό και δηλώνει ΠΑΡΩΝ.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στέφανος Ντούσκος: Χρυσός στο μονό σκιφ της κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Στέφανος Ντούσκος με τρομερή κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες ...