Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σοκολατάκια τύπου Φερέρο Ροσέ
Πανεύκολα υλικά και πανεύκολη διαδικασία για τα πιο τέλεια σοκολατάκια τύπου φερέρο ροσε! Δοκιμάστε τα και «κακομάθετε» τους αγαπημένους σας με την γεύση και την εμφάνιση τους! Υλικά: 300 γρ. φουντούκια ψημένα 60 γρ.φουντούκια ψημένα για γέμισμα (50 τμχ περίπου) 1 σακουλάκι maltesers 800γρ. γκοφρέτες 600 γρ. μερέντα χύμα σε θερμοκρασία δωματίου 450γρ. κουβερτούρα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σοκολατάκια τύπου Φερέρο Ροσέ.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί