Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μάγεψε το κοινό η 3η Συνάντηση Χορωδιών αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας του Πολιτιστικού συλλόγου «Ο Σωτήρας»

Μάγεψε το κοινό η 3η Συνάντηση Χορωδιών αφιερωμένη στη Γιορτή της Μητέρας του Πολιτιστικού συλλόγου «Ο Σωτήρας»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με την  ετήσια Χορωδιακή Συνάντηση 3η κατά σειρά , ο πολιτιστικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «Ο ΣΩΤΗΡΑΣ» δήλωσε «παρών» και στη φετινή Γιορτή της Μητέρας .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του ξενοδοχείου Παντελίδης , με τη συμμετοχή των χορωδιών των τεσσάρων Μουσικών Σχολείων της Δυτικής Μακεδονίας , που κυριολεκτικά μάγεψαν το ακροατήριο. Υποδεχόμενος τους παρισταμένους, ο Πρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου Ισαάκ Νικολαΐδης τους ευχαρίστησε για την στήριξή τους στο θεσμό και δίνοντας το στίγμα του  «ΣΩΤΗΡΑ» επεσήμανε ότι έχει ως στόχο να αναπτύξει μία  πολυδιάστατη πολιτιστική , πνευματική και κοινωνική δράση , δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση  στη σωστή λειτουργία των  χορευτικών και χορωδιακών τμημάτων του.

Στη εκδήλωση παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πολυχρονίδης   , εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ,ο Αντιπεριφερειάρχης  Δημήτρης Καρακασίδης , ο Διευθυντής του ΛΚΔΜ Δημήτρης Ζαραφίδης και οι Διευθυντές των συμμετεχόντων  Σχολείων.

Ακούστηκαν διαχρονικά  τραγούδια για τη ΜΑΝΑ και την Χορωδία του διοργανωτή Συλλόγου  , ενώ ακολούθησαν η υπέροχη χορογραφία της Πέννυ Κατωτοικίδου  .

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον χώρο της εκδήλωσης κόσμησαν οι εντυπωσιακοί πίνακες με θέμα: «Μουσικά όργανα» , που φιλοτέχνησε η Πηνελόπη Κακανά από τα ιδρυτικά  μέλη του Σύλλόγου.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου