Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σαραγλί

Συνταγή πετυχημένη πολλών ετών, για το πιο νόστιμο, κρατσανιστό, υπέροχα σιροπιασμένο σαραγλί με ελαιόλαδο και γέμιση καρύδι, που λιώνει στο στόμα! Όσοι δεν έχετε τολμήσει ακόμη  να φτιάξετε αυτό το φανταστικό γλυκό γιατί το θεωρείτε «δύσκολο», ακολουθήστε βήμα – βήμα την συνταγή και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!   Το κατάστημα «tsik» … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σαραγλί.