Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σαραγλί
Συνταγή πετυχημένη πολλών ετών, για το πιο νόστιμο, κρατσανιστό, υπέροχα σιροπιασμένο σαραγλί με ελαιόλαδο και γέμιση καρύδι, που λιώνει στο στόμα! Όσοι δεν έχετε τολμήσει ακόμη να φτιάξετε αυτό το φανταστικό γλυκό γιατί το θεωρείτε «δύσκολο», ακολουθήστε βήμα – βήμα την συνταγή και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει! Το κατάστημα «tsik» … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σαραγλί.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί