Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Μάχη στήθος με στήθος σε 10 Δήμους της Δυτ. Μακεδονίας στο β΄ γύρο της Κυριακής

Μάχη στήθος με στήθος σε 10 Δήμους της Δυτ. Μακεδονίας στο β΄ γύρο της Κυριακής

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε θέση  μάχης βρίσκονται τα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων που παίρνουν μέρος στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, για τη διεκδίκηση δημαρχιακών θώκων της Δυτικής Μακεδονίας σε δέκα Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν συγκεκριμένα σε τέσσερις δήμους του Νομού Κοζάνης και σε άλλους έξι δήμους της Δυτικής Μακεδονίας, και συγκεκριμένα: στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Βοΐου, Σερβίων, Γρεβενών, Δεσκάτης, Καστοριάς, Φλώρινας, Αμυνταίου, Πρεσπών.

Στο δήμο Κοζάνης ο Λάζαρος Μαλούτας με ποσοστό 27,90% την πρώτη Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος ήρθε δεύτερος με ποσοστό  22,29%.

Στο δήμο Εορδαίας ο πρώτος της περασμένης Κυριακής Παναγιώτης Πλακεντάς με ποσοστό 38,40%, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Αθηνά Τερζοπούλου η οποία στον πρώτο γύρο έλαβε ποσοστό 28,65%.

Στο δήμο Βοΐου αντιμέτωποι θα βρεθούν ο Χρήστος Ζευκλής ο οποίος την πρώτη Κυριακή των εκλογών είχε προβάδισμα με ποσοστό 30,72% και ο Δημήτριος Κοσμίδης με ποσοστό 27,02%.

Στο δήμο Σερβίων ο Χρήστος Ελευθερίου με ποσοστό 34,22% αναμετράται με τον Βασίλειο Κωνσταντόπουλο ο οποίος έλαβε στον πρώτο γύρο 33,51%.

Στο δήμο Γρεβενών μονομάχοι είναι ο Γεώργιος Δασταμάνης με ποσοστό 30,62% και ο Δημοσθένης Κουπτσίδης με 29,25%.

Στο δήμο Δεσκάτης ο Δημήτριος Κορδίλας με ποσοστό 38,72% δίνει μάχη με τον Δημήτριο Καραστέργιο με ποσοστό 30,19%

Στο δήμο Καστοριάς ο πρώτος Ιωάννης Κορεντσίδης με ποσοστό 46,96% είναι αντιμέτωπος με την Αικατερίνη Σπύρου με ποσοστό 23,97%.

Στο δήμο Αμυνταίου ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης με ποσοστό 37,24% έχει απέναντί του τον Άνθιμο Μπιτάκη που έλαβε την πρώτη Κυριακή 32,48%.

Στο δήμο Φλώρινας ο Βασίλειος Γιαννάκης με ποσοστό 33,81% δίνει μάχη επικράτησης έναντι του Ευστάθιου Κωνσταντινίδη με 29,96%.

Στο δήμο Πρεσπών ο πρώτος του πρώτου γύρου Βασίλειος Τσέπας με 45,25%, αντιμετωπίζει τον Παναγιώτη Πασχαλίδη που έλαβε την περασμένη Κυριακή ποσοστό 40,99%.

Υπενθυμίζεται ότι δήμαρχοι από την πρώτη Κυριακή εκλέχθηκαν σε τρείς δήμους της Δυτικής Μακεδονίας: Στο νεοσύστατο δήμο Βελβεντού ο Μανώλης Στεργίου με ποσοστό 71,55%. Στο δήμο Νεστορίου ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος με το υψηλότατο 80,11% και στο δήμο Άργους Ορεστικού ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου με ποσοστό  79,46%.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Χρυσοχοΐδης: Χωρίς πυροβόλα όπλα οι αστυνομικοί στα ΑΕΙ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δεν πάμε να κάνουμε πόλεμο στα πανεπιστήμια είπε Οι αστυνομικοί που θα φρουρούν τα πανεπιστήμια, δεν θα φέρουν πυροβόλα ...