Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μ. Τσάκας – Δ/νων Σύμβουλος ΔΕΔΑ: Πότε θα έρθει φυσικό αέριο στην Καστοριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Μ. Τσάκας – Δ/νων Σύμβουλος ΔΕΔΑ: Πότε θα έρθει φυσικό αέριο στην Καστοριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Για τον σχεδιασμό της ΔΕΔΑ για την ανάπτυξη των δικτύων διανομής φυσικού αερίου και στην περιοχή μας (Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Μανιάκοι) μίλησε ο Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας.

Ο κ. Τσάκας, έκανε γνωστό πως το έργο που έχει προβλέψει η εταιρεία θα έχει ολοκληρωθεί στην Καστοριά, το Άργος Ορεστικο, το Μανιάκοι αλλά και τα Γρεβενά μέχρι τα τέλη του 2023.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως θα γίνεται παράλληλα με την επέκταση των αγωγών και οι συνδέσεις των οικιών, συνεπώς, κάποιες οικίες θα μπορέσουν να συνδεθούν από τα τέλη του 2022.

«Έχουμε ζητήσει και από τον ΔΕΣΦΑ -που υλοποιεί την έξοδο από τον TAP- αν μπορέσει να μεταφέρει ακόμα πιο νωρίς την υλοποίηση της εξόδου. Αν επιτευχθεί αυτό, εννοείται πως θα μετατοπιστεί προς τα μπροστά και η έναρξη των συνδέσεων» δήλωσε ο κ. Τσάκας, ενώ σημείωσε πως «η δημοπράτηση των τριών πόλεων (Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Μανιάκοι) θα είναι κοινή, δηλαδή ένας εργολάβος θα είναι και για τις τρεις περιοχές.

Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε, με όλες τις λεπτομέρειες για το έργο, σήμερα το πρωί στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6.

Πηγή: https://sentra.com.gr/

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη