Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Μ. Παπαδόπουλος: «Οι παροχές της κυβέρνησης είναι παραπλάνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να την κάνει πάρα πολύ καλά» – Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM

Μ. Παπαδόπουλος: «Οι παροχές της κυβέρνησης είναι παραπλάνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να την κάνει πάρα πολύ καλά» – Συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Real FM

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

– «Η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση είναι μία αστεία ιστορία» – Τι λέει για τις “μεταγραφές” από και προς τη Ν.Δ.

Συνέντευξη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις παραχώρησε στο ραδιόφωνο του RealFM και στον Νίκο Χατζηνικολάου έδωσε ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, πρώην βουλευτής Κοζάνης Μιχάλης Παπαδόπουλος. Στο επίκεντρο βρέθηκε η παροχολογία της κυβέρνησης ενόψει εκλογών, η συνταγματική αναθεώρηση , η συμφωνία κράτους – εκκλησίας αλλά και οι μεταγραφές των κομμάτων.

Ερωτηθείς εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλέψει την πολιτική ατζέντα της ΝΔμε τα μέτρα που ψηφίζει για τις παροχές, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε: “Προσπαθεί να το κάνει, δεν νομίζω να τα καταφέρνει. Γιατί όλα τα νομοθετήματα που παρουσιάζονται στη Βουλή έχουν μία λογική, κατά τη γνώμη μου καθαρά παραπλάνησης του κόσμου. Είναι μία επιπλέον παραπλάνηση, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να την κάνει πάρα πολύ καλά και οι ΑNΕΛ. Όλα αυτά με τα οποία κατεβαίνουν, καταρχήν είναι πράγματα με τα οποία διαφωνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη Βουλή πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν αντιπολίτευση, σήμερα τα ενστερνίζεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τα περάσει με λάθος τρόπο. Γιατί τα περισσότερα από αυτά είναι ημιτελή”. Μάλιστα, υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν αντιπολίτευση δεν είχε ψηφίσει. «Σήμερα, η ΝΔ αυτά που θεωρεί σωστά τα ψηφίζει και τα υπερψηφίζει μάλιστα και αυτό δείχνει καθαρά ποια είναι η λογική που έχει η ΝΔ και ποια είναι λογική που έχει η σημερινή κυβέρνηση», προσέθεσε.

Για τη συνταγματική αναθεώρηση και τη συζήτηση που ξεκίνησε, ο πρώην υπουργός τόνισε πως “είναι μία αστεία ιστορία”, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Η ΝΔ είχε καταθέσει τις προτάσεις της και το 2008, με σημαντικές διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ και δεν πέρασε, και το 2012. Έρχεται σήμερα η κυβέρνηση και μέσα σε δύο μήνες θέλει να κλείσει το θέμα της συζήτησης για την αναθεώρηση. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, δεν είναι πράγματα που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι θέσεις που έχει η ΝΔ είναι συγκεκριμένες, σταθερές και δυστυχώς δεν βλέπω να προχωρά κάτι και δεν βλέπω να γίνεται μία ουσιαστική συζήτηση».

Για τη συμφωνία κράτους – εκκλησίας, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως: «Η ορθοδοξία είναι συνυφασμένη με το Έθνος χρόνια διαχρονικά», σημειώνοντας μάλιστα πως «Η ιεραρχία θα καθορίσει το πλαίσιο της συζήτησης». Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις «μεταγραφές» από και προς τη Ν.Δ. ο κ. Παπαδόπουλος (σχολιάζοντας την περίπτωση Τατσόπουλου), απάντησε πως η ΝΔ είναι σταθερή και ανοικτή προς όλους, λέγοντας πως «Το ερώτημα είναι να μας πουν αυτοί οι οποίοι ενστερνίζονται τις θέσεις και τις απόψεις που έχει η ΝΔ και την πολιτική που θα εφαρμόσει γιατί το κάνουν. Όσοι έρχονται και συμφωνούν με τις θέσεις και τις απόψεις της ΝΔ για εμάς είναι ευχάριστο. Βέβαια, υποχρεούνται να το εξηγήσουν στην κοινωνία και τους πολίτες». Τέλος, σχολιάζοντας τις μεταγραφές των άλλων κομμάτων, απάντησε πως είναι δικό τους θέμα, σημειώνοντας πως: «Όσα στελέχη άλλων χώρων έχουν ταυτιστεί με το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ το έκαναν για καθαρά προσωπικούς λόγους».

Ακούστε τη συνέντευξη:

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η Γ. Ζεμπιλιάδου απαντάει στην περιφέρεια για τα μίνκ – ΠΑΝΔΗΜΙΑ επισ. 3: Σχέδιο οργανωμένης παραπλάνησης!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η υιοθέτηση των προτάσεων μας αποτελεί για εμάς την καλύτερη απάντηση. Μας αμφισβητεί επιβεβαιώνοντάς μας! Η απάντηση του ...