Αρχική > Αρθρογραφία > Οι Λιποτάκτες και οι παρόντες… Γράφει η Πίστη Κρυσταλλίδου

Οι Λιποτάκτες και οι παρόντες… Γράφει η Πίστη Κρυσταλλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Με αφορμή το δημοσίευμα των «παραπολιτικών του Παλμού» για την μετακόμιση μου στη Αθήνα, θεώρησα πως πρέπει να διαλυθεί η αχλή που δημιουργήθηκε σχετικά με την συνέχιση της θητείας μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

Πρωτίστως οφείλω μια απάντηση στους ανθρώπους που το Μάιο του 2014, με εμπιστεύτηκαν για 4η φορά με τη ψήφο τους. Είναι χρέος μου να συνεχίσω, για αυτό θα προσπαθήσω, να είμαι συνεπής στην εμπιστοσύνη τους και δεν θα επιτρέψω μερικά χιλιόμετρα να σταθούν εμπόδιο σ’ αυτό.

Δεν επιλέγω την λιποταξία -αν και θα μπορούσα, έχοντας και εγώ μια πολλή καλή δικαιολογία-. Δεν επιλέγω τη φυγή, γιατί δεν έμαθα να εγκαταλείπω καμία μάχη.

Επίσης δεν επέλεξα σ΄ αυτήν την θητεία μου ως αντιπολίτευση να  είμαι απλά θεατής. Έχει ήδη δρομολογηθεί μια σειρά δράσεων στις οποίες είχα και εξακολουθώ να έχω άμεση εμπλοκή. Τέτοιες δράσεις είναι το Μητρώο Επιστημόνων Εορδαίας, οι Κυψέλες επιχειρηματικότητας, ο μήνας Θεάτρου και η τοποθέτηση των αγαλμάτων του 1ου Συμποσίου Γλυπτικής που έγινε στην Πτολεμαΐδα.

Επίσης, παραμένει σοβαρό και επίκαιρο για τον τόπο μας, το θέμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου για το οποίο θα μιλήσουμε εν καιρώ.

Όταν κάποιος είναι υποψήφιος οφείλει να έχει στο μυαλό του πως θα δεσμεύσει τη ζωή του για το κοινό καλό, για όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Δηλώνω παρούσα λοιπόν και όπως αναφέρει η Δημουλά «…έχω προνοήσει να είμαι επαρκώς φοβισμένη για το μέγεθος της ευθύνης…».

Γιατί τα κοινά πρέπει να τ’ αντιμετωπίζεις με ευθύνη, δέος και υπευθυνότητα και όχι ως παιχνίδι επιβεβαίωσης του «εγώ» σου.

 

Κρυσταλλίδου Θεοπίστη
Δημοτική Σύμβουλος Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Πίστη Κρυσταλλίδου

Είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας, εκλεγμένη για τρίτη φορά. Διετέλεσε για 4 χρόνια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ, έχοντας την ευθύνη για το Μουσείο, το Ωδείο, τη Βιβλιοθήκη, τη Φιλαρμονική, τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ της Πτολεμαΐδας. Είναι αποσπασμένη υπάλληλος στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, έχει μεταπτυχιακό στην διοίκηση υπηρεσιών υγείας.