Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Λιμνοδεξαμενή Αναρράχης – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Λιμνοδεξαμενή Αναρράχης – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 – Η ολοκλήρωση του έργου της λεγόμενης λιμνοδεξαμενής Αναρράχης,αφού απέχει 5 χιλιόμ. από την Πτολεμαΐδα, μετά από 9 χρόνια (απομένει το 35% του έργου-απορροφήσαμε 3,6 εκ. ΕΥΡΩ από τα πιστοποιημένα 5,5 περίπου εκ ΕΥΡΩ) και οι άμεσες ενέργειες πολιτικών, αυτοδιοίκησης, φορέων, μαζί με την καθολική πίεση των πολιτών της περιοχής είναι πλέον αυτονόητες και αναμενόμενες.
– Η λιμνοδεξαμενή θα αποθηκεύει μεγάλη ποσότητα νερού «χρυσάφι» που τώρα χάνεται,θα αρδεύει τον κάμπο της Δυτικής Εορδαίας,υπό προϋποθέσεις και εφ” όσον παραστεί ανάγκη θα τροφοδοτεί το λεκανοπέδιο με καθαρό πόσιμο νερό (προέρχεται από τις πηγές του όρους Άσκιον ή Σινιάτσικο), είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιηθεί και θα είναι εύκολα επισκέψιμη όαση για τους κατοίκους της περιοχής. – Τέλος η ολοκλήρωση του έργου προστατεύει τον φορολογούμενο πολίτη από πρόστιμα συν την επιστροφή των απορροφημένων (3,6 εκ ΕΥΡΩ) κονδυλίων από την ΕΕ.
– Οι «εχθροί» του έργου θα γίνουν φίλοι, οι υποστηρικτές λάτρεις και το λεγόμενο πολιτικό κόστος θα μετατραπεί σύντομα σε πολλαπλάσιο πολιτικό όφελος …… – Διευκρίνηση: Δεν έχω ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο γύρο από την τοποθεσία της λιμνοδεξαμενής, ούτε μισό στρέμμα στον κάμπο της Δυτικής Εορδαίας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Μιχάλης Ραμπίδης