Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Λάζαρος Μαλούτας- Δήμαρχος Κοζάνης: «Θετική εξέλιξη η επέκταση του Μαμάτσειου αλλά δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της πόλης- Λύση είναι η κατασκευή νέου Νοσοκομείου»

Λάζαρος Μαλούτας- Δήμαρχος Κοζάνης: «Θετική εξέλιξη η επέκταση του Μαμάτσειου αλλά δεν καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της πόλης- Λύση είναι η κατασκευή νέου Νοσοκομείου»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την άποψη πως η μελέτη σκοπιμότητας για την επέκταση του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης, δεν καλύπτει της πραγματικές ανάγκες του τόπου και των πολιτών της περιοχής, εξέφρασε με δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Top Channel», o Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Ο κ. Μαλούτας τόνισε πως δεν είναι άσχημη η εξέλιξη, αλλά η πόλη της Κοζάνης χρειάζεται την κατασκευή ενός νέου Νοσοκομείου στον κόμβο της Εγνατίας το οποίο θα εξυπηρετεί όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

«Υπεύθυνα είχα τοποθετηθεί εδώ και χρόνια για το θέμα. Η λύση να κάνουμε επεκτάσεις στο Μαμάτσειο το οποίο ασφυκτιά από τις εγκαταστάσεις και να μην προκρίνουμε την κατασκευή νέου Νοσοκομείου υστερεί και απέχει από τις προσδοκίες των κατοίκων. Στα πλαίσια της εκπόνησης της μελέτης σκοπιμότητας μπορεί να διερευνηθεί και η σκοπιμότητα ανέγερσης νέου νοσοκομείου», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης.

Παράλληλα τόνισε πως ένα από τα μεγάλα θέματα που θα ανοίξει η δημοτική αρχή το επόμενο διάστημα στα πλαίσια του χρηματοδοτικού πακέτου για τη μεταλιγνιτική περίοδο, είναι και το θέμα της κατασκευής νέου Νοσοκομείου, καλώντας την πολιτεία να σκεφτεί υπεύθυνα και να σχεδιάσει το μέλλον της περιοχής:

«Αυτή είναι η λύση και διασφαλίζει μακροπρόθεσμα το συμφέρον των κατοίκων της περιοχής».

Ζήσης Πιτσιάβας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ζήσης Πιτσιάβας