Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Λαπίκωφ και Μακρυγιάννης από τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Τόκιο

Λαπίκωφ και Μακρυγιάννης από τον Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Τόκιο

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Την Κυριακή 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη της Καστοριάς οι τελικές δοκιμασίες για την επιλογή των αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων στο Τόκιο, από 7 έως 11 Αυγούστου 2019.

Οι αθλητές μας Γεώργιος Μακρυγιάννης και Θεόδωρος Λαπίκωφ συμμετέχουν στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας από την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία τους στο κοινόβιο και την πολύ καλή εμφάνισή τους στις τελικές δοκιμασίες, ο Ομοσπονδιακός προπονητής τους επέλεξε να βρίσκονται ανάμεσα στους οκτώ εφήβους που θα στελεχώσουν τα πληρώματα της Εθνικής Ομάδας σε μια διοργάνωση που συγκαταλέγεται  στις  πρώτες  δοκιμαστικές διοργανώσεις (test events) ενόψει των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο το 2020.

Συγχαίρουμε τους αθλητές μας γι’ αυτήν τους την επιτυχία και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στην προετοιμασία τους γι’ αυτήν την πολύ μεγάλη διοργάνωση.

Το Δ. Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team