Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ενέργεια > Λ. Μαλούτας για απολιγνιτοποίηση: «Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά. Οδηγούν την περιοχή μονοσήμαντα στην καταστροφή» – Τι απάντησε για την αποχώρηση των δημάρχων από την ημερίδα (video)

Λ. Μαλούτας για απολιγνιτοποίηση: «Τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά. Οδηγούν την περιοχή μονοσήμαντα στην καταστροφή» – Τι απάντησε για την αποχώρηση των δημάρχων από την ημερίδα (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Τα χρονικά περιθώρια […] είναι ασφυκτικά. Οδηγούν την περιοχή μονοσήμαντα στην καταστροφή.», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα για τη μετάβαση στη μετά λιγνίτη εποχή.
Ερωτώμενος για την αποχώρηση των Δημάρχων από την «Ημερίδα για τη δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας», όπου παρέστη υπουργικό κλιμάκιο, ο κ. Μαλούτας ανέφερε πως» Δεν υπήρχαν οι εγγυήσεις και προϋποθέσεις για να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος για το μέλλον της περιοχής.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

«Πράσινο φως» για την έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το έργο της ΔΕΔΑ για Καστοριά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό, Γρεβενά εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας -Ακολουθούν και ...