Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Λ. Ιωαννίδης κατά της “τριανδρίας” της δημοτικής αρχής για το τέλος 80% στο νερό: “Επαναστατικές κορώνες a la carte”

Λ. Ιωαννίδης κατά της “τριανδρίας” της δημοτικής αρχής για το τέλος 80% στο νερό: “Επαναστατικές κορώνες a la carte”

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης συνεχίζει να αποτελεί το τέλος 80% επί της αξίας του νερού στο Δήμο Κοζάνης, ένα θέμα που και κατά την προεκλογική περίοδο είχε απασχολήσει πολύ την ατζέντα.

Με σημερινή του τοποθέτηση ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κοζάνης και πρώην δήμαρχος Λευτέρης Ιωαννίδης εξαπολύει επίθεση κατά της τριανδρίας της δημοτικής αρχής, επαναλαμβάνονας τη θέση της κίνησης για παραμονή του τέλους 80%, κάτι το οποίο δεν ίσχυε σύμφωνα με τα πολιτικά προγράμματα άλλων συνδυασμών που συνέπλευσαν με τον δήμαρχο.

Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρεται από τίτλο στα “ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα”, λέγοντας πως το τέλος 80% υπερψηφίστηκε από το ΔΣ της ΔΕΥΑΚ και εκτάκτως εκτός ημερήσιας διάταξης και από την οικονομική επιτροπή.

Ο κ. Ιωαννίδης κάνει λόγο για “επαναστατικές κορώνες a la carte”, ενώ μάλιστα καταλήγει λέγοντας πως:

«

Ίσως τελικά βρέθηκε ένα από τα στοιχεία προγραμματικής σύγκλισης της Δημοτικής αρχής των τριών παρατάξεων.

Εμείς ως Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» συνεχίζουμε την πορεία μας πιστοί στις αξίες και τις θέσεις μας για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας. Αυτούς τους οποίους δεν φοβόμαστε να κοιτάξουμε στα μάτια γιατί ποτέ δεν τους κοροϊδέψαμε όποιο και αν ήταν το πολιτικό κόστος. Άραγε μπορούν να κάνουν το ίδιο και κάποιοι από τους εκπρόσωπους των παρατάξεων της δημοτικής τριανδρίας; Πολύ αμφιβάλουμε».

Δείτε όλη την ανάρτηση εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team