Αρχική > Πολιτική > Λ. Αυγενάκης: «Συνεχίζει το “κρυφτούλι” με τις επενδύσεις η Κυβέρνηση»

Λ. Αυγενάκης: «Συνεχίζει το “κρυφτούλι” με τις επενδύσεις η Κυβέρνηση»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«Συνεχίζει το «… κρυφτούλι» με τις επενδύσεις η Κυβέρνηση! Συνεχίζει τις κωλοτούμπες, τα πισωγυρίσματα και τη διάσταση μεταξύ λόγων και έργων.  

Το Ελληνικό, μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Χώρα, βρίσκεται, για άλλη μια φορά, “στον αέρα”. Η χθεσινή απόφαση του Κ.Α.Σ., τα μέλη του οποίου επέλεξε η Κυβέρνηση, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης.

Η Κυβέρνηση υπόσχεται επενδύσεις και διώχνει ακόμη και αυτές που είχαν συμφωνηθεί στο παρελθόν. Προσκολλημένη στην ιδεολογική της σύγχυση και τα μικροπολιτικά ανταλλάγματα εμφανίζει μια ανεύθυνη και αλληλοαναιρούμενη τακτική.

Μια τακτική όπου “παίζει στα ζάρια” τις ζωές των ανθρώπων που προσβλέπουν στις χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και την ανάπτυξη της περιοχής και υπονομεύει την αξιοπιστία και το αναπτυξιακό μέλλον της Χώρας. 

 Οι επενδύσεις για να γίνουν απαιτούν σχέδιο, σοβαρότητα, ασφάλεια Δικαίου και συνέπεια. Οι παλινωδίες και το “κρυφτούλι” διώχνουν τις επενδύσεις και αφήνουν έδαφος μόνο σε πελατειακές σχέσεις και μικροκομματικά οφέλη εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team