Αρχική > Πολιτική > Κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και αντιχαλαζική προστασία στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ στους Πύργους – Ν. Λυσσαρίδης: «Η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, ήταν και παραμένει στρατηγική επιλογή»

Κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και αντιχαλαζική προστασία στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ στους Πύργους – Ν. Λυσσαρίδης: «Η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, ήταν και παραμένει στρατηγική επιλογή»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Οι κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και η αντιχαλαζική προστασία βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, στους Πύργους Εορδαίας.

Όπως σχολίασε σχετικά στο fb ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λυσσαρίδης:

«Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο στο Δήμο Εορδαίας και στον οικισμό των Πύργων όπου τέθηκαν τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών για τις αγροτικές και κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και τα προγράμματα χρηματοδότησης της αντιχαλαζικής προστασίας. Η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, ήταν και παραμένει στρατηγική επιλογή».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: “Υποβάθμιση των πτυχίων ΕΠΑ.Σ. του Ο.Α.Ε.Δ.”

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Μείζον θέμα, έχει προκύψει από την ψήφιση του ν. 4763/2020 για τους σπουδαστές στις ...