Αρχική > Πολιτική > Κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και αντιχαλαζική προστασία στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ στους Πύργους – Ν. Λυσσαρίδης: «Η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, ήταν και παραμένει στρατηγική επιλογή»

Κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και αντιχαλαζική προστασία στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ στους Πύργους – Ν. Λυσσαρίδης: «Η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, ήταν και παραμένει στρατηγική επιλογή»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
Δάλλας

Οι κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και η αντιχαλαζική προστασία βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συζήτησης με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, στους Πύργους Εορδαίας.

Όπως σχολίασε σχετικά στο fb ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Λυσσαρίδης:

«Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο στο Δήμο Εορδαίας και στον οικισμό των Πύργων όπου τέθηκαν τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών για τις αγροτικές και κτηνοτροφικές αποζημιώσεις και τα προγράμματα χρηματοδότησης της αντιχαλαζικής προστασίας. Η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα, ήταν και παραμένει στρατηγική επιλογή».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Συνάντηση Αντωνιάδη – Σκυλακάκη με θέμα την αύξηση του επιδόματος θέρμανσης για το πετρέλαιο στην 1η Ζώνη

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννη Αντωνιάδη, εκδόθηκε η ...