Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Η Κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών και η νέα σχολική χρονιά

Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας: Η Κυκλοφοριακή αγωγή των μαθητών και η νέα σχολική χρονιά

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας της AUTOVISION που βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Πτολεμαΐδας-Φλώρινας, θέλει να επισημάνει τον πολύ σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η κυκλοφοριακή αγωγή και η σωστή λειτουργία των κυκλοφοριακών πάρκων στην Δυτ. Μακεδονία.

Η ευαισθητοποίηση των ίδιων των γονιών σχετικά με την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών τους από και προς τα σχολεία, μαζί με τη έντονη παρουσία της Τροχαίας και των σχολικών τροχονόμων, καθώς και την διενέργεια των καλύτερων δυνατών ελέγχων στα λεωφορεία που μετακινούν τους μαθητές,, θεωρούνται βασικά στοιχεία σε κάθε τοπική κοινωνία, για μία αποτελεσματική αντι-ατυχηματική πολιτική.

Τα κυκλοφοριακή πάρκα και η κυκλοφοριακή αγωγή στην Δυτική Μακεδονία, έχει αποδειχθεί ότι μπορούν να μειώσουν τα ποσοστά των τροχαίων ατυχημάτων στην περιοχή, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την βελτίωση της συμπεριφοράς οδηγών και πεζών, τα επόμενα χρόνια.

Μαζί με τις ευχές του για καλή σχολική χρονιά, χωρίς ατυχήματα στην περιοχή, το Ι.ΚΤΕΟ Πτολεμαΐδας δηλώνει ότι και κατά την διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε τοπικού φορέα ζητήσει την συνδρομή του, προς την κατεύθυνση αυτή.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team