Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Κριτική με νόημα του Γιάννη Καραβασίλη στον Γιώργο Αδαμίδη

Κριτική με νόημα του Γιάννη Καραβασίλη στον Γιώργο Αδαμίδη

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Flash, έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας, επικεφαλής της παράταξης «Μπροστά για την Εορδαία» και συμπράττων με τον Παναγιώτη Πλακεντά, Γιάννης Καραβασίλης με θέμα την βίαιη απολιγνιτοποίηση, τις συνέπειες της επόμενης μέρας, και τις αγωνιστικές θέσεις που κατά τη γνώμη του πρέπει να έχει η Αυτοδιοίκηση.

Αίσθηση έκανε η απάντηση του, σε ερώτημα που έθεσε η Δημοσιογράφος Κατερίνα Μαρκοπούλου για το αν υπάρχουν «κόντρες» μεταξύ των συνδικαλιστών, με αφορμή τη σχετική αναφορά παρέμβαση του Γιάννη Καραβασίλη τις προηγούμενες μέρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ο κ. Καραβασίλης απάντησε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως το κρίσιμο είναι η ενότητα πέρα από κόμματα: «Αυτά βγήκαν στην τοπική κοινωνία. Το να βγαίνει ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και να κάνει αντιπαράθεση με το μέλος της Διοίκησης της ΔΕΗ, και αντίστοιχα αυτό να επεκτείνεται και στα συνδικάτα δεν είναι σωστό».

Επανήλθε έτσι στο προσκήνιο η κόντρα του Γιώργου Αδαμίδη και του Παντελή Καραλευθέρη η οποία εκφράστηκε και διαδικτυακά τους προηγούμενους μήνες, με τον Γ. Καραβασίλη να ασκεί κριτική στον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ.

Σημειώνοντας πως ο κ. Καραβασίλης στο παρελθόν έχει διατελέσει συνδικαλιστής και εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΔΕΗ στο ΔΣ της Επιχείρησης, παρατηρεί κανείς εύκολα πως εντείνονται οι διαφοροποιήσεις ανάμεσα στο συνδικαλιστικό κίνημα και εντείνει την κρίση μέσα σε αυτό. Και με όλα αυτά να συμβαίνουν σε μια κρίσιμη περίοδο για το φιλολιγνιτικό (ή και αντικυβερνητικό επί του θέματος) μέτωπο.

 


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ
 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Νέα κλειστά τμήματα σε σχολεία του Νομού Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Σύμφωνα με τη λίστα του υπουργείου Παιδείας έχουμε: Αναστολή λειτουργίας στην ΣΤ΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Πλατανορρεύματος ...