Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κρίσιμο 48ωρο για την Π.Ε. Φλώρινας και άλλες 5 περιοχές της χώρας- Σαφείς εντολές από Τσιόρδα, Χρυσοχοϊδη, Χαρδαλιά στους Δημάρχους

Κρίσιμο 48ωρο για την Π.Ε. Φλώρινας και άλλες 5 περιοχές της χώρας- Σαφείς εντολές από Τσιόρδα, Χρυσοχοϊδη, Χαρδαλιά στους Δημάρχους

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σαφείς εντολές για αυστηρή τήρηση των μέτρων έλαβαν οι Δήμαρχοι των 6 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες παρατηρείται αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και το επόμενο 48ωρο κρίνεται απόλυτα κρίσιμο.

Ανάμεσα στις 6 Π.Ε. και η Φλώρινα, όπου τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και αποτελεί μία από τις περιοχές οι οποίες έχουν μπει στην αυστηρή επιτήρηση της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόρδας, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι έδωσαν συγκεκριμένες οδηγίες στους Δημάρχους και ειδικά σε όσους δεν διαθέτουν συγκροτημένους ελεγκτικούς μηχανισμούς με στελεχωμένη Δημοτική Αστυνομία, έτσι ώστε να κινητοποιηθεί όλο το προσωπικό το οποίο θα ενημερώνει τους πολίτες για την τήρηση των μέτρων.

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει για περιοχές της επαρχίας όπου η κοινωνικοποίηση των πολιτών και οι σχέσεις είναι πιο κοντινές, όπου παρατηρούνται ιδιαίτερα στενές επαφές ακόμα και την περίοδο του lock down.

Όπου χρειαστεί κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν rapid test, ενώ από την πορεία της πανδημίας στις συγκεκριμένες περιοχές θα κριθεί σε μεγάλο αριθμό και η πορεία της άρσης ή όχι των μέτρων το επόμενο διάστημα.

Όπως είπε πριν λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Π.Ε. Φλώρινας υπάρχουν 172 ενεργά κρούσματα με τα 26 απ’ αυτά τα νοσηλεύονται.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των ...