Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοζάνη: Ο Μ. Βορίδης στην υπογραφή σύστασης της «Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Οσπρίων»

Κοζάνη: Ο Μ. Βορίδης στην υπογραφή σύστασης της «Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Οσπρίων»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Διεπαγγελματική οργάνωση για τα όσπρια, ενός προϊόντος που καλλιεργείται ευρέως και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας, συστάθηκε και είναι πλέον γεγονός. Η «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Οσπρίων Ελλάδος», θα υπογράψει το καταστατικό της αυτή την ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη.

Οι διεπαγγελματικές οργανώσεις είναι ένας οργανισμός όπου παραγωγοί, έμποροι, μεταποιητές, βιομηχανίες, συναντιούνται και αποφασίζουν ενώ έχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα για το καλό του προϊόντος, τόνισε αρχικά στη δήλωσή του ο κ. Βορίδης.

Ο ίδιος προσέθεσε πως η άνθιση των διεοαγγελματικών οργανώσεων συνδέεται με τη νομοθετική μεταβολή της κυβέρνησης ήδη από τον Νοέμβριο του ’19.

Ο υπουργός προσέθεσε πως το υπουργείο στηρίζει το θεσμό γιατί μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα με την προώθηση των προϊόντων, τη διεύρυνση της αγοράς τους, με αποτελέσματα στον παραγωγό.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: 53 Κρούσματα χθες Σάββατο στην Π.Ε. Κοζάνης- Τα περισσότερα στον Δήμο Εορδαίας με 27- 16 στον Δήμο Κοζάνης-  Η αναφορά της Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email   Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων ...