Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοζάνη: Μεγάλη ανταπόκριση στην Ημέρα Καριέρας του ξενοδοχειακού Ομίλου ikos Resorts

Κοζάνη: Μεγάλη ανταπόκριση στην Ημέρα Καριέρας του ξενοδοχειακού Ομίλου ikos Resorts

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων για μια θέση εργασίας στην ημέρα καριέρας που πραγματοποίησε στην Κοβεντάρειο αίθουσα Κοζάνης, το πρωί της Τετάρτης, ο Ξενοδοχειακός Όμιλος ikos Resorts. Ενδιαφερόμενοι όλων των ηλικιακών στρωμάτων διεκδίκησαν το ενδιαφέρον τους για ένας από τους πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς Ομίλους της χώρας.

Οι υπεύθυνοι του ikos Resorts αναζητούν ενδιαφερόμενους που ενδιαφέρονται για μια δουλειά ή ιδανικά μια καριέρα στον τουρισμό. Η ανταπόκριση του κόσμου της Κοζάνης ήταν πολύ καλή, μιας και ο ξενοδοχειακός όμιλος προσφέρει ανταγωνιστικές ευκαιρίες απασχόλησης, με εξέλιξη σε συνεχή εκπαίδευση κατά την εργασία. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «e-ptolemeos.gr» η υπεύθυνη προσωπικού Κυριακή Ρήγα, οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας αφορούν τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω και περιλαμβάνουν όλους τους τομείς ενός ξενοδοχειακού συγκροτήματος, από την υποδοχή, τα εστιατόρια, τις κουζίνες και τα bar μέχρι  την αποθήκη, τους κήπους, τη συντήρηση, την καθαριότητα, τα spa και τους παιδότοπους.

Η εταιρεία είναι από τα πιο δυνατά αναπτυσσόμενα ονόματα στον χώρο του τουρισμού, σύντομα και εκτός Ελλάδος, παρέχοντας στο προσωπικό του μεταξύ άλλων σταθερό μισθό, διαμονή, διατροφή, συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Σημαντικό να επισημανθεί είναι πως δεν υπάρχει ηλικιακό «πλαφόν» στο προσωπικό, ενώ σε κάποια πόστα μπορεί να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, όπως οι δημόσιες σχέσεις, αλλά σε κάποια άλλα απαιτείται θέληση για δουλειά και καλή συνεργασία.

Τα ikos Resorts

«Τα ikos Resorts έχουν ψηφιστεί ως τα καλύτερα all – inclusive resorts πολυτελείας παγκοσμίως από το TripAdvisor.  Υψηλή γαστρονομία από σεφ βραβευμένους με αστέρι Michelin, 24ωρη υπηρεσία Room Servise και απεριόριστες επιλογές κορυφαίων προϊόντων και μοναδικών υπηρεσιών. Στα ikos Resorts αναγνωρίζουμε ότι διαμορφώνουμε αυτή τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας μαζί με τους ανθρώπους που εργάζονται, κοντά μας, Αναζητούμε τους καλύτερους για να ηγηθούν σε κάθε ομάδα και δίνουμε την ευκαιρία σε όσους δουλεύουν μαζί τους να κερδίσουν σε γνώση και σε πείρα. Δεσμευόμαστε ότι εκτός από την εργασία σε ένα πολυτελές περιβάλλον με δίκαιες αμοιβές, δίνουμε στο προσωπικό μας τη δυνατότητα μα εξελιχθεί επαγγελματικά χάρη στη συνεχή εκπαίδευση που του προσφέρεται».

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη