Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοζάνη: Με χορευτικά από τους συλλόγους Καμβουνίων και Τσιαρτσιαμπά, ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία (video)

Κοζάνη: Με χορευτικά από τους συλλόγους Καμβουνίων και Τσιαρτσιαμπά, ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία (video)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜε τα χορευτικά συγκροτήματα των τμημάτων Καμβουνίων και Τσιαρτσιαμπά ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το βράδυ της Πέμπτης, παρουσία αρκετού κόσμου. Τα χορευτικά ξεκίνησαν από την πλατεία Λασσάνη συνοδεία της Πανδώρας.

Συμμετέχουν οι σύλλογοι: Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αιανής «Η πρόοδος», Μορφωτικός – Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, Πολιτιστικός Σύλλογος Κρόκου «Ιωακείμ Λιούλιας», και Σύλλογος Γυναικών Ροδιανής «Η ωραία Ελένη». Και μετά τις 8 το βράδυ εμφανίζονται: Χορευτικά περιοχής Καμβουνίων: Σύλλογος Λιβαδεριωτών Κοζάνης και Σύλλογος Μεταξιωτών Κοζάνης.

Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία θα εμφανιστεί ο Φανός Πηγάδ΄ Κεραμαριό και το βράδυ θα γίνει το Άναμμα & γλέντι του Φανού.

Φωτογραφίες – VIDEO: Γιώργος Τριανταφύλλου


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σε εξέλιξη φωτιά σε πλαγιά ανάμεσα σε Μικρόκαστρο και Σιάτιστα – Προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να θέσουν τη φωτιά υπό έγεχο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα (19:30) φωτιά σε πλαγιά ανάμεσα σε Μικρόκαστρο και Σιάτιστα η ...