Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοζάνη: Κέρδισε το στοίχημα το «εννιάημερο» προσφορών – Τον παραδοσιακό χαλβά κέρασε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος (VIDEO)

Κοζάνη: Κέρδισε το στοίχημα το «εννιάημερο» προσφορών – Τον παραδοσιακό χαλβά κέρασε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ολοκληρώνεται σήμερα το εννιάημερο προσφορών στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης, μια πρωτοβουλία που πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης για να τονώσει την εμπορική κίνηση, μιας και σήμερα, παραδοσιακά, θα γινόταν η μεγάλη εμποροπανήγυρη της Κοζάνης ο Νιάημερος, αλλά ακυρώθηκε λόγω covid-19.

Με αφορμή αυτό το εννιάημερο προσφορών, ο εμπορικός σύλλογος μοίρασε σήμερα τον παραδοσιακό Νιάημεριώτικο χαλβά, σε κεντρικό σημείο επί της Οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κοζάνη, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σάκη Δραγατσίκα να σημειώνει πως: «Ο κόσμος είχε συνηθίσει να κάνει κάποιες αγορές από την εμποροπανήγυρη της πόλης. Για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε εμείς κάποιες προσφορές εφέτος. Να βγάλουμε τον κόσμο έξω, να αλλάξουμε την ψυχολογία του και να ψωνίσει ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές».

Την δράση αυτή υποστήριξε η περιφέρεια, ο δήμος Κοζάνης και το Επιμελητήριο, ενώ ο κόσμος έδειξε πολύ θετική ανταπόκριση στο όλο εγχείρημα. Το κοινό υποστήριξε τη δράση και τα καταστήματα έκαναν προσφορές και κέρδισαν από το τζίρο που έγινε, με τον κ. Δραγατσίκα να σημειώνει πως είναι μια καλή ευκαιρία ώστε το «εννιάημερο προσφορών» να γίνει θεσμός για την πόλη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Το μέλλον του Σιδηρόδρομου στη Δ. Μακεδονία – Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι σχεδιασμοί για τις νέες γραμμές-Όσα είπε ο Υφυπουργός Γ. Κεφαλλογιάννης-VIDEO

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Δείτε όλα όσα ανέφερε στη σημερινή σύσκεψη στην Κοζάνη, ο Υφυπουργός Υποδομων και Μεταφορών ...