Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Κοζάνη: Ημερίδα με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ειδικά στις νεαρές ηλικίες

Κοζάνη: Ημερίδα με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων ειδικά στις νεαρές ηλικίες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ημερίδα με θέμα τη πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και ειδικά στις νεαρές ηλικίες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18.00 στο Κοβεντάρειο.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων και ενημέρωση τους με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ομιλητές θα είναι ο Βασίλης Κούτσιανος πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.με.Α Δυτικής Μακεδονίας, η ψυχολόγος Χιονία Σβώλη, ο επαγγελματίας βραβευμένος οδηγός αγώνων Γιώργος Καρακούλας και ο Διοικητής της Τροχαίας Κοζάνης Φίλιππος Ζουρνατζής.

Η ημερίδα γίνεται  υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Συνομοσπονδίας Αναπήρων Κοζάνης σε συνεργασία με το Δήμο Κοζάνης και είναι βασισμένη σε πρωτοβουλία του μαθητή Γιώργου Τριανταφύλλου.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Οι απαντήσεις Κασαπίδη σε επιχειρηματίες περί «αθέμιτου ανταγωνισμού» στην κατανομή επιχορήγησης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σε συνέχεια της ανοιχτής διαδικτυακής συζήτησης του περιφερειάρχη με πολίτες για το πρόγραμμα 40 εκ. ευρώ, σε ερώτηση ...