Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Πολιτική > Κοζάνη: «Εντελώς ακατάλληλο» το χαρακτηρίζει το νέο λογότυπο της δημοτικής αρχής ο π. πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γ. Ιωαννίδης

Κοζάνη: «Εντελώς ακατάλληλο» το χαρακτηρίζει το νέο λογότυπο της δημοτικής αρχής ο π. πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γ. Ιωαννίδης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ως ακατάλληλο χαρακτηρίζει το νέο λογότυπο που χρησιμοποιεί ο Δήμος Κοζάνης, ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΠΝ, επί θητείας Λευτέρη Ιωαννίδη στο “τιμόνι» του Δήμου Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης.

Το παλιό λογότυπο του Δήμου, με το σήμα του κρόκου, που έγινε μετά από διαγωνισμό της πρώην δημοτικής αρχής, αποτέλεσε σημείο της έριδας, ενώ η νυν δημοτική αρχή μάλλον δεν θέλει να το χρησιμοποιεί. Το νέο λογότυπο με ένα απλό Δήμος Κοζάνης και μια γραμμή κάτω, που κάνει χρήση ο Δήμος τις τελευταίες ημέρες μέσω social media, αποτέλεσε αφορμή για να σχολιάζει ο Γιάννης Ιωαννίδης τα εξής:

» Η επιλογή της αλλαγής του λογοτύπου του Δήμου είναι απολύτως σεβαστή και κατανοητή. Μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπονται, μπορούμε να αλλάξουμε το «σηματάκι» μας και να επιλεγεί κάποιο άλλο. Δεν θα διαφωνήσουμε σε αυτό.
Εφόσον όμως υπάρχει το εγκεκριμένο από το Συμβουλιο Τοπωνυμίων, δεν βλέπω το λόγο να μην το χρησιμοποιούμε και αντί αυτού να χρησιμοποιούμε τις λέξεις ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με μια κόκκινη γραμμή από κάτω. Ένα λογότυπο που προφανώς κάποιος το «σχεδίασε», δεν χρησιμοποιείται από το σύνολο του Δήμου, δεν έχει περάσει από τις προβλεπόμενες διαδικασίες και κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ακατάλληλο για λογότυπο».

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ταραντίλης από κυβερνητικός εκπρόσωπος

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Την παραίτησή του προς τον πρωθυπουγρό από την θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου υπέβαλε ο ...