Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κοζάνη: Ενδιαφέρουσα συμπεράσματα από την ημερίδα “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος”

Κοζάνη: Ενδιαφέρουσα συμπεράσματα από την ημερίδα “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης μετά από πρόταση του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και σε  συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, τον Δήμο Κοζάνης  και την  Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Κοζάνης, συνδιοργάνωσε την  Δευτέρα και την Τρίτη  24 και 25 Φεβρουαρίου στο  Κοβεντάρειο  Κοζάνης, ημερίδα με θέμα “Διασκεδάζω και μένω νηφάλιος”.

Η χρήση και η κατάχρηση του αλκοόλ έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και η πιο αποτελεσματική πρόληψη είναι η ενημέρωση των μαθητών μας.

Στόχος της εκδήλωσης  λοιπόν, ήταν  η ευαισθητοποίηση των  μαθητών   της πόλης, για να αποφύγουν τα επικίνδυνα  επεισόδια οξείας μέθης και αλκοολισμού, ιδιαίτερρα την περίοδο τις αποκριάς και των σχολικών εκδρομών.

Συντονίστριες της επιμορφωτικής δράσης  η Κουτσιμανή Θεανώ Ωτορινολαρυγγολόγος και Γενική Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, η Νοτοπούλου Βασιλική,  Διευθύντρια του Γυμνασίου Ξηρολίμνης, Βιολόγος και η Λιάνα Αικατερίνη Παιδίατρος στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης Μαμάτσειο, και αντιπρόεδρος της εταιρείας προστασίας ανηλίκων.

Στη διημερίδα παραβρέθηκε η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ Βασιλική Βόντσα και τόνισε ότι οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν.

Ομιλητές
Σιδηράς Αναστάσης : ειδικευόμενος παθολογίας και εντεταλμένος του Δήμου Κοζάνης
ΜπρίκοςΝικήτας: ειδικευόμενοςπαιδιατρικής
Γούλα Παναγιώτα: Ειδικευόμενη παιδιατρικής
Μανακίτσας Αθανάσιος : παιδοψυχίατρος
Ιερόπουλος Χρόνης: Αναισθησιολόγος
Νοτοπούλου Βασιλική: Βιολόγος εκπαδευτικός
Φωτεινή Καγιόγλου: Δικηγόρος, εκπαιδευτικός

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Σειρά συναντήσεων και επαφών πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του  νέου  Διοικητικού Συμβουλίου  της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, Συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 ...