Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Κοζάνη: Εκδήλωση «Μαθαίνω ξένες γλώσσες, σέβομαι και υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα», στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Κοζάνη: Εκδήλωση «Μαθαίνω ξένες γλώσσες, σέβομαι και υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα», στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο πλαίσιο γνωριμίας και ευαισθητοποίησης των παιδιών για την 10η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00,  στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, εκδήλωση με θέμα «Μαθαίνω ξένες γλώσσες, σέβομαι και υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα» με στόχο να αναδειχθεί ο πρωτεύων ρόλος της εκμάθησης ξένων γλωσσών στην ενίσχυση του σεβασμού των παιδιών απέναντι στη διαφορετικότητα και, κατ’ επέκταση, στην καλλιέργεια της πεποίθησης ότι «Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφο- σύνης» (άρθρο 1 της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα). 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από τις κ.κ. Δρ. Σουλτάνα Βεντούλη (Εντεταλμένη Σύμβουλο Δήμου Κοζάνης για θέματα παιδείας), Lucy David (Πρόεδρο Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέν- τρων Ξένων Γλωσσών Κοζάνης – Γρεβενών PALSO), Μαρία Χαντζή (Πρόεδρο Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δυτικής Μακεδονίας), Παναγιώτα Δημούλα (Πρόεδρο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης) και Σουλτάνα Παπαδημητρίου (Πρόεδρο Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών Γερμανικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης – Τοπική Επιτροπή Π.Ε. Κοζάνης).

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team