Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης για τα παιδιά με αυτισμό!

Κοζάνη: Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης για τα παιδιά με αυτισμό!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης για το Κ.Δ.Α.Π Κοζάνης Παιδιών με Αυτισμό, πραγματοποιήθηκε σε καφετέρια της Κοζάνης. Το Μπαζάρ οργάνωσαν το Δημοτικό Σχολείο Χαρίσιος Μούκας και το νηπιαγωγείο Α μπε μπα μπλόμ με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αυτισμό. Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με χορούς, ψυχαγωγία, μακιγιάζ και κλόουν το μπαζάρ έλαβε χώρα στo The Mind Bar Κοζάνης,ενώ  αξίζει να σημειωθεί πως η προέλευση ήταν μεγάλη.

Δείτε τι δήλωσαν οι διοργανωτές και εκπρόσωποι:

«Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ αγάπης έγινε με πρωτοβουλία του συλλόγου του συλλόγου διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου Χαρίσιος Μούκας , στο οποίο βοήθησαν οι γονείς και οι μαθητές ρου σχολείου, έγινε σε συνεργασία με το νηπιαγωγείο Αμπε Μπα Μπλομ, με σκοπό τα έσοδα του φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ να διατεθούν στο σύλλογο γονέων παιδιών με αυτισμό Κοζάνης. Θέλαμε η πρωτοβουλία και η κίνηση αυτή να στείλει ένα μήνυμα αγάπης , αλληλεγγύης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δημιουργήσαμε με νεράκι χειροποίητα δώρα και ζητήσαμε και απευθύναμε  πρόσκληση προς τους γονείς και κατοίκους της πόλης μας να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, το σχολείο μετατράπηκε σε ένα χώρο δημιουργίας και το αποτέλεσμα βρίσκεται σήμερα μπροστά μας στο χώρο αυτό όπου οι γονείς με τα παιδιά τους , ήρθαν να θαυμάσουν, τα χειροποίητα δώρα να πιουν το καφέ χυμό η τσάι τους , και να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτές που βρίσκονται μπροστά μας, ευχαριστούμε όλους αυτούς που ήρθαν να συμβάλλουν στο σκοπό αυτό και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με πρωτοβουλίες όπου θα στέλνουν μηνύματα αγάπης , στοργής , ενδιαφέροντος σε κοινωνικά ευάλωτους ανθρώπους», δήλωσε η Ζωή Μήλιου, Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου Χαρίσιος Μούκας.

«Όταν υπάρχει συνεργασία , αγάπη και καλή θέληση δημιουργούνται θαύματα. Ένα ευχάριστο απόγευμα για τα παιδιά , για τους γονείς, ευχαριστούμε πολύ το κόσμο για την ανταπόκριση, και ευχόμαστε να είμαστε όλοι ο ένας κοντά στον άλλον όχι μόνο τις γιορτινές μέρες αλλά και κάθε μέρα.», τόνισε από την πλευρά της η Δώρα Κρανιώτη, Διευθύντρια του νηπιαγωγείου Α μπε μπα μπλομ.

«Ήρθαμε εδώ για να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μούκα και το Νηπιαγωγείο Αμπεμπαμπλόμ της κυρίας Κρανιώτη, που οργάνωσαν για εμάς αυτή την εκδήλωση, μας συγκινεί η κατανόηση και η βοήθεια αυτή», είπε από την πλευρά της η Παρέσσα Τουρλακίδου, μέλος του Δ.Σ του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αυτισμό Κοζάνης.

Γιώργος Τριανταφύλλου

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team