Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > «Κούρεμα» στα τηλεοπτικά από τη νέα ιδιοκτησία της Forthnet

«Κούρεμα» στα τηλεοπτικά από τη νέα ιδιοκτησία της Forthnet

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Μετά την απόκτηση της Forthnet και την ολοκλήρωση μιας εξαγοράς που κράτησε πολύ καιρό και είχε εξελιχθεί σε… σίριαλ, η United Group βάζει πλώρη προς την πλήρη αναθέρμανση των δραστηριοτήτων της εταιρείας και την επανείσοδό της στην αρένα του ανταγωνισμού.

Ως διαρρέεται από το περιβάλλον του Σέρβου ιδιοκτήτη της, Ντράγκαν Σόλακ, όλες οι συμφωνίες και όλα τα οικονομικά της Forthnet θα εξεταστούν, ένα προς ένα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της σημερινής «Sportday» και του Νίκου Μποζιονέλου.

Και, το χειρότερο (για τη Super League) από μηδενική βάση. Τούτο σημαίνει, ευλόγως, πολλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα εννέα συμβόλαια ΠΑΕ που έχει προς ώρας η Nova στην κατοχή της.

Διότι οι νέοι ιδιοκτήτες είναι τούτο που επιτάσσει η πολιτική κάθε σύγχρονη εταιρείας: τεχνοκράτες και με γνώμονα το κέρδος, όχι τις… δημόσιες σχέσεις (ατάκα υψηλά ιστάμενου της εταιρείας), εξ ου και ο στόχος του «κουρέματος». Και στην ερώτηση για αναβίωση της κεντρικής διαχείρισης στη Super League, η απάντησημ σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν πως «ως σενάριο, μοιάζει ανέφικτο».

Εν κατακλείδι, έρχονται δύσκολοι καιροί στο ποδόσφαιρο.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team