Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοσμίδης: «Να παραιτηθούμε όλοι μαζί αλλιώς αναλαμβάνω»

Κοσμίδης: «Να παραιτηθούμε όλοι μαζί αλλιώς αναλαμβάνω»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print


Δήλωση που ξεκαθαρίζει το τοπίο περί ανάληψη ή μη της θέσης του παραιτηθέντος Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Σβώλη του συνδυασμού του Γιώργου Δακή από τον Δημήτρη Κοσμίδη ως πρώτου επιλαχόντος, παραχώρησε ο ίδιος πριν λίγο στο oladeka.com

«Η Στάση του Γεωργίου Σβώλη θεωρείται από εμένα ηρωική. Καλώ όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους να πράξουν το ίδιο. Μεμονωμένες ανάλογες κινήσεις δεν οδηγούν σε αποτέλεσμα. Πρέπει να αποφασίσουμε συλλογικά ως συνδυασμός. Θα ζητήσω λοιπόν από τον συνδυασμό στον οποίο ανήκω «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δ. Μακεδονία» και πρώτα από όλους από τον ίδιο τον κ. Γ. Δακή, να προχωρήσουμε σε άμεση και συνολική παραίτηση. Αν δεν δεχτώ ως πρώτος επιλαχών τη κενή θέση του κ. Σβώλη και αναλάβει ο αμέσως επόμενος από εμένα, δεν κατάφερα τίποτα ούτε εγώ, αλλά ούτε συνολικά και η κοινωνία της Δυτική Μακεδονίας. Άρα, αν γίνει δεκτή η πρόταση μου για παραίτηση συνολικά και συλλογικά ολόκληρου του συνδυασμού, φυσικά και δεν θα αναλάβω τη θέση του περιφερειακού συμβούλου. Αν όχι όμως, δεν βλέπω το νόημα της δικής μου άρνησης. Θα πρότεινα δε, ακόμη πιο διευρυμένα, να ακολουθήσουν το ίδιο σκεπτικό και όλοι οι άλλοι συνδυασμοί του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι δυναμικό και να γεννά τις ανάλογες προσδοκίες που μπορεί να επέλθουν μετά από κάτι τέτοιο σε αγωνιστικό επίπεδο.»

Μετά από αυτή τη δήλωση στο oladeka.com ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι είναι μάλλον θέμα χρόνου η ανάληψη ευθυνών Περιφερειακού Συμβούλου από τον κ. Κοσμίδη.

Πηγή:oladeka.com

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team