Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κορωνοϊός -Βατόπουλος: Χρειάζονται γρήγορες αποφάσεις -Αν πάμε σε lockdown θα έχει διάρκεια 15 μέρες

Κορωνοϊός -Βατόπουλος: Χρειάζονται γρήγορες αποφάσεις -Αν πάμε σε lockdown θα έχει διάρκεια 15 μέρες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Πρέπει να παρθούν γρήγορα αποφάσεις για lockdown είπε σήμερα ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθώς δεν αποτελεί κριτήριο το αν έχουμε πολλές ΜΕΘ για τον κορωνοϊό.

Για το νέο αρνητικό ρεκόρ των 2.166 κρουσμάτων και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, τονίζοντας πως πρέπει να παρθούν γρήγορα αποφάσεις για lockdown είπε ο κ. Βατόπουλος, καθώς δεν αποτελεί κριτήριο το αν έχουμε πολλές ΜΕΘ. «Δεν ξέρω αν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε την αποτελεσματικότητα των μέτρων. Η επιτροπή των ειδικών προτείνει πιο αυστηρά πράγματα από αυτά που υιοθετούνται», τόνισε.

Ο καθηγητής μιλώντας για την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, είπε ότι ήταν μέσα στις εισηγήσεις των ειδικών, ωστόσο εν μέρει καλύπτεται από το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 12 π.μ. και από τις 9 στη Θεσσαλονίκη. Στην περίπτωση ενός γενικευμένου lockdown, ο κ. Βατόπουλος είπε ότι θα έχει διάρκεια 15 μέρες.

Πηγή: iefimerida.gr 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου: Ποια ακίνητα υποχρεούνται να την αποκτήσουν -Οι 2 κατηγορίες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Πρεμιέρα» από την 1η Φεβρουαρίου θα κάνει το υποχρεωτικό μέτρο έκδοσης της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου για τα ακίνητα ...