Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κορωνοϊός – Σχέδιο «Ελευθερία»: Ποιοι είναι οι 45 αξιωματούχοι που θα εμβολιαστούν πρώτοι – Δείτε τη λίστα

Κορωνοϊός – Σχέδιο «Ελευθερία»: Ποιοι είναι οι 45 αξιωματούχοι που θα εμβολιαστούν πρώτοι – Δείτε τη λίστα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Εως τις 10 Ιανουαρίου θα έχουν γίνει 70.000 εμβολιασμοί

Το φως της δημοσιότητας είδε νωρίτερα την Παρασκευή το σχέδιο «Ελευθερία» όπως το έχει καταρτίσει η κυβέρνηση και αφορά στον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Βάσει του Εθνικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Εμβολιασμών, στην πρώτη φάση εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, θα δοθεί προτεραιότητα στους υγειονομικούς, στους ηλικιωμένους που διαμένουν σε οίκους ευγηρίας και στους υπαλλήλους αυτών των δομών, σε όσους περιθάλπονται, διαμένουν ή εργάζονται σε δομές φροντίδας χρόνια πασχόντων και σε κέντρα αποκατάστασης, και τέλος σε αξιωματούχους που επιτελούν κρίσιμο έργο για τη λειτουργία του κράτους και της κυβέρνησης.

Ανάμεσα στα περίπου 70.000 άτομα που θα εμβολιαστούν ως τις 10 Ιανουαρίου, περιλαμβάνονται 45 αξιωματούχους που έχουν καίριες θέσεις για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού και θα εμβολιαστούν σε αυτό το διάστημα.

Untitled-1_2
Untitled-2
Untitled-3

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική λίστα

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Η συγκίνηση του Κικίλια για το διασωληνωμένο βρέφος

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο υπουργός Υγείας τόνισε πως παρακολουθεί καθημερινά την πορεία της υγείας του 24 ημερών βρέφους Ξεχωριστή αναφορά στο βρέφος ...