Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Κορωνοϊός: Ικανοποίηση από τον μικρό αριθμό κρουσμάτων στα σχολεία

Κορωνοϊός: Ικανοποίηση από τον μικρό αριθμό κρουσμάτων στα σχολεία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Κλειστά 353  σχολεία ή τμήματα σε ολόκληρη την χώρα λόγω εμφάνισης κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού

Η επιθετική αύξηση των κρουσμάτων στην κοινότητα δεν αποτυπώνεται και στα σχολεία, τα οποία εμφανίζουν πολύ περιορισμένο αριθμός κρουσμάτων, επιβεβαιώνοντας αυτό που έχουν επισημάνει οι λοιμωξιολόγοι αλλά και ο πρωθυπουργός.

Δηλαδή, ότι τα σχολεία είναι ο πιο ασφαλής χώρος και είναι τα τελευταία που θα κλείσουν σε περίπτωση ενός καθολικού lockdown.

Τα τελευταία 24ωρα ο αριθμός έχει αυξηθεί πράγμα που μεταφράζεται σε 0,3% από τα 14.000 και 0,6% σχολικά τμήματα από τα 80.000 ποσοστό που θεωρείται πολύ μικρό, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Οι υγειονομικές αρχές σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας έχουν αποφασίσει να παραμείνουν κλειστά 353  σχολεία ή τμήματα σε ολόκληρη την χώρα λόγω εμφάνισης κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού.

Δεκάδες  νηπιαγωγεία, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο αλλά και τις επόμενες μέρες για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Στο επίκεντρο η επιδημιολογική κατάσταση σε Ξάνθη, Δράμα, Πέλλα, Φλώρινα, Πιερία και Ημαθία – Τηλεδιάσκεψη στην Πολιτική Προστασία

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ευρεία τηλεδιάσκεψη για την αποτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στις Περιφερειακές Ενότητες Ξάνθης, ...