Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Κορωνοϊός: Γεννήθηκε το εγγονάκι του άτυχου 64χρονου από τη Δαμασκηνιά

Κορωνοϊός: Γεννήθηκε το εγγονάκι του άτυχου 64χρονου από τη Δαμασκηνιά


Το μωρό που γεννήθηκε σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης σκόρπισε χαμόγελα στους γονείς και υπολοίπους συγγενείς μετά τον χαμό δύο μελών της οικογένειας.

Δεν πρόλαβε να χαρεί το εγγονάκι του ο 64χρονος άνδρας από την Δαμασκηνιά που έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από κορωνοϊό, ωστόσο το νεογέννητο αγοράκι που θα πάρει το όνομά του ήρθε στη ζωή δίνοντας ελπίδα στην οικογένεια που θρηνεί δύο νεκρούς από τον φονικό ιό.

Η Δαμασκηνιά και η Δραγασιά ήταν δύο από τα χωριά που τέθηκαν σε καραντίνα και μέτρησαν πολλά κρούσματα αλλά και νεκρούς, ενώ εκτός από τον 64χρονο ιδιοκτήτη καφενείου έχασε τη μάχη με τον ιό και ο 90χρονος πατέρας του.

Το μωρό που γεννήθηκε σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης σκόρπισε χαμόγελα στους γονείς και τους υπολοίπους συγγενείς.

«Δεν έχουμε άλλα παιδιά αυτό είναι. Περιμέναμε μία χαρά να δώσουμε στους δικούς μας ανθρώπους, να δει ο πατέρας μου ένα εγγονάκι, να του δώσουμε και το όνομα του να χαρεί, αλλά δεν προλάβαμε δυστυχώς μας τον πήρε ο Θεός», είχε δηλώσει στο Star ο πατέρας του νεογέννητου που έχασε πατέρα και παππού.

Πηγή: voria.gr

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στα αρμόδια υπουργεία για την αντιμετώπιση συνεπειών στις «κόκκινες» περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

Επιστολή της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας στα αρμόδια υπουργεία (Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης), για την αντιμετώπιση συνεπειών ...