Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Με κοπή πίτας και βραβεύσεις η επίσημη πρώτη εκδήλωση της νέας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ»

Με κοπή πίτας και βραβεύσεις η επίσημη πρώτη εκδήλωση της νέας Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Φ.Σ. ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μεγάλη χαρά και ανακούφιση προσέφερε στο φίλαθλο κόσμο και όχι μόνο, της Πτολεμαΐδας η είδηση της δημιουργίας μιας νέας Ακαδημίας  Ποδοσφαίρου, που φέρει το όνομα του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ και μακάρι να αποτελέσει τη συνέχειά του.

Η επίσημη πρώτη εκδήλωση της νέας Ομάδας, που ήδη ξεκίνησε με το δεξί τους αγώνες, πραγματοποιήθηκε στην Καφετέρια Σπλέντορ με αφορμή το κόψιμο της παραδοσιακής Βασιλόπιτας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δημητρίου Καρακασίδη, του εκπροσώπου του Δήμου Εορδαίας Απόστολου Καϊδη, του Προέδρου της ΕΠΣ  Νικολάου Σάββα και άλλων φορέων.

Υποδεχόμενος τους παρισταμένους, τους αθλητές και τους γονείς τους ο έμπειρος προπονητής και ιδρυτικό Διοικητικό στέλεχος της Ακαδημίας Ιωάννης Κουλίδης ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά για όλους και ζήτησε τη συνεχή συμπαράστασή τους στο νέο αυτό εγχείρημα τονίζοντας ότι «για εμάς το ποδόσφαιρο δεν είναι μία δουλειά, αλλά είναι αγάπη και όραμα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομάδας Γεώργιος Μωϋσιάδης, γνωστός Αθλητικός παράγοντας και για την αγάπη του στο τοπικό ποδόσφαιρο, αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια επεσήμανε πως έχει σαν στόχο την εκπαίδευση των αθλητών βασισμένη σε εξελιγμένες μεθόδους προπόνησης και τη δημιουργία ποδοσφαιριστών, ικανών να συμμετάσχουν στις υψηλότερες κατηγορίες, ενώ έδωσε έμφαση και στο παιδαγωγικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Διοίκηση τίμησε τον Ιατρό Μιλτιάδη Κύρου και τον Σταύρο Τοκμακίδη, για την μεγάλη προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ήταν μία ιδιαίτερη εκδήλωση και η πρώτη γνωριμία με μία πολλά υποσχόμενη νέα Ακαδημία, που διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ συνεργατών από σημαντικούς προπονητές και αξιόλογους  παράγοντες.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Κούλα Πουλασιχίδου