Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Κόντρα Κασαπίδη- Πέρκα για τη σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας- Αλβανίας

Κόντρα Κασαπίδη- Πέρκα για τη σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας- Αλβανίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με Γιώργο Κασαπίδη και Πέττη Πέρκα να ανταλλάσσουν έντονους διαλόγους με αφορμή το χωροταξικό και συγκεκριμένα τη σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας- Αλβανίας.

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την περιφερειακή αρχή ότι πετάει στα σκουπίδια μια έτοιμη δουλειά «με μελέτη σκοπιμότητας» αναφερόμενη στη γραμμή «Φλώρινα/Καστοριά – Κρυσταλλοπηγή – Πόγραδετς», φέρνοντας στο προσκήνιο τη γραμμή «Κοζάνη – Σιάτιστα – Άργος Ορεστικό – Αεροδρόμιο Καστοριάς – Κρυσταλλοπηγή – Πόγραδετς».

Η κα Πέρκα υποστήριξε πως αυτή είναι τακτική παλιάς πολιτικής «με κλείσιμο του ματιού» ενώ σε έντονο ύφος προειδοποίησε πως θα φτάσει το θέμα μέχρι τα ευρωπαϊκά όργανα.

Ο Περιφερειάρχης αφού ζήτησε περισσότερη ευγένεια από τους «φιλοξενούμενους» της συνεδρίασης, απευθυνόμενος στην κα Πέρκα σημείωσε πως 5 χρόνια η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για το χωροταξικό και τώρα κάποιοι ζητάνε τα ρέστα.

Ζήσης Πιτσιάβας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Καλά νέα από τα rapid test που έγιναν χθες και σήμερα στο ΛΚΔΜ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Θετικά στοιχεία προέκυψαν από τα rapid test που έγιναν χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής ...