Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κόντρα Ιωαννίδη – Σημανδράκου στα social media με φόντο τη λιγνιτική μετάβαση

Κόντρα Ιωαννίδη – Σημανδράκου στα social media με φόντο τη λιγνιτική μετάβαση

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Σε εκατέρωθεν ανακοινώσεις με φόντο τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή και αιχμές εξελίσσεται η πολιτική κόντρα του πρώην δημάρχου από την Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις», Λ. Ιωαννίδη με τον αντιδήμαρχο και μέλος της δημοτικής αρχής (επικεφαλής του συνδυασμού Κοζάνη Μπροστά», Βαγγέλη Σημανδράκου.

Με ανάρτησή του στα social media ο κ. Ιωαννίδης ουσιαστικά άφησε αιχμές για αλλαγή στάσης μετεκλογικά, από τον κ. Σημανδράκο στο θέμα του λιγνίτη, λέγοντας μάλιστα πως «Υπάρχουν άνθρωποι που λίγο ή πολύ υπονόησαν ότι ο Δήμαρχος Κοζάνης καθορίζει τις ενεργειακές εξελίξεις της χώρας για να μην πω και την Ευρώπης, ακούγαμε ότι μας πληρώνουν τα συμφέροντα και άλλες τέτοιες ανοησίες».

Την ανάρτηση Ιωαννίδη δεν άφησε αναπάντητη ο Β. Σημανδράκος, που αναρωτήθηκε από την πλευρά του, απευθύνοντας το λόγο στον πρώην δήμαρχο: «εφόσον βλέπατε που πάει η κατάσταση, γιατί δεν προετοιμάσατε το Δήμο Κοζάνης για την μετάβαση;». Μάλιστα κατηγόρησε τον κ. Ιωαννίδη ότι από την αρχή ήταν πιστός υποστηρικτής της επίσπευσης κλεισίματος της ΔΕΗ και δεν ετοίμασε ως δημοτική αρχή, «ούτε μια γραμμή» για τη μετάβαση που ξεκίνησε προ διετίας.

Και η κόντρα των δύο ανδρών δεν αναμένεται να σταματήσει εδώ….


Διαβάστε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη