Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΚΙΝΑΛ: Επίσκεψη του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη αύριο Πέμπτη 7/1 στην Π.Ε. Κοζάνης

ΚΙΝΑΛ: Επίσκεψη του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη αύριο Πέμπτη 7/1 στην Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Χριστοδουλάκης Μανώλης την Πέμπτη 7/1/2021 θα επισκεφθεί την Π.Ε. Κοζάνης, μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της πανδημίας και του σχεδόν τρίμηνου lockdown που βίωσε η Π.Ε. Κοζάνης.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τον Γραμματέα της Κ.Ε. Μ. Χριστοδουλάκη, τον βουλευτή και τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Πουλά, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πάρι Κουκουλόπουλο, και τον γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Στην Κοζάνη θα γίνουν συναντήσεις με τον δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλούτα, εκπροσώπους των εργαζομένων και τη διοίκηση του Μαμάτσειο Νοσοκομείου καθώς και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου. Στην Πτολεμαΐδα θα λάβουν χώρα συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας κ. Παναγιώτη Πλακεντά και με εκπροσώπους των εργαζομένων και τη διοίκηση του Μποδοσάκειου νοσοκομείου.

 

Ν.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εθιμοτυπική  Επίσκεψη του νέου Προεδρείου της Ομοσπονδίας Γούνας στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ο νέος  Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας ...