Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Κερδοφόρος, μετά από χρόνια, ο ισολογισμός του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Εργαζομένων ΔΕΗ

Κερδοφόρος, μετά από χρόνια, ο ισολογισμός του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Εργαζομένων ΔΕΗ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 

Θετικά αποτελέσματα άρχισαν να σημειώνουν τα οικονομικά του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Εργαζομένων ΔΕΗ, καθώς για πρώτη φορά από το 2013 σημειώθηκε κερδοφορία στη χρήση του 2017.

Την ευχάριστη αυτή είδηση ανακοίνωσε ο  πρόεδρος του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Γιάννης Αβραμίδης, στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών του συνεταιρισμού που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, τονίζοντας ότι «για πρώτη φορά από το 2013 σημειώθηκε κερδοφορία στη φετινή χρήση. Ο ισολογισμός του 2017 έκλεισε θετικά με κερδοφορία ύψους 38.000 ευρώ.» Ο κ. Αβραμίδης σε δήλωσή του στο «e-ptolemeos.gr” εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί «απέφεραν καρπούς οι μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από τη διοίκηση του συνεταιρισμού», υπογραμμίζοντας τα εξής: «Δεν είναι μόνο τα 38.000 € που φάνηκαν θετικά στη χρήση του 2017, αλλά το ότι καταφέραμε επιτέλους και έχουμε εξοφλήσει ρύθμιση οφειλής προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να είναι βιώσιμος και ζωντανός αυτός ο οργανισμός, όπως επίσης είχαμε μεγάλα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά οφειλές προς τρίτους, που από περίπου 5 εκατομμύρια που ήταν όταν αναλάβαμε σήμερα να είναι γύρω στο 1,6 εκατ. ευρώ.»

Ο κ. Αβραμίδης ανακοίνωσε επίσης ότι είναι έτοιμο και θα λειτουργήσει πολύ σύντομα το Πολυ-ιατρείο του Συνεταιρισμού στην Πτολεμαΐδα, στο κέντρο της πόλης. Απηύθυνε μάλιστα πρόσκληση προς τους γιατρούς της Πτολεμαΐδας «αν θέλουν να συνεργαστούν και να ενταχθούν σ’ αυτό το σύστημα υγείας που έχει δημιουργήσει ο συνεταιρισμός, είτε στο χώρο του Πολυ-ιατρείου είτε στο δικό τους ιατρείο, με τους ίδιους ακριβώς όρους.» Σημείωσε δε ότι «επειδή ακούγονται πολλά, εμείς πρώτα θα εξαντλήσουμε τους επιστήμονες της περιοχής και μετά θα απευθυνθούμε παραπέρα ή σε μεγάλες μονάδες υγείας που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το ιατρείο.»  Πρότεινε μάλιστα στο σώμα να δημιουργηθεί μια ιδιωτική κεφαλαιακή εταιρεία (ΥΚΕ) η οποία θα αναλάβει να λειτουργεί το υγειονομικό κομμάτι», καθώς εκτός από το Πολυ-ιατρείο που λειτουργεί ήδη στην Αθήνα και αυτό που θα λειτουργήσει στην Πτολεμαΐδα θα δημιουργηθούν αντίστοιχες μονάδες και στο Αλιβέρι και την Μεγαλόπολη.

Ειδική αναφορά έκανε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού στην υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος του συνεταιρισμού, στο πλαίσιο του οποίου, όπως είπε, έγινε μεταφορά του καταστήματος ειδών ένδυσης της Πτολεμαΐδας σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, δημιουργήθηκε στην Πτολεμαΐδα ένα νέο κατάστημα χαρτικών, ειδών υγιεινής και απορρυπαντικών και εγκαινιάζεται αύριο αντίστοιχο κατάστημα απορρυπαντικών – χαρτικών στην πόλη της Κοζάνης.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το σώμα συμφώνησε με δήλωση – διαμαρτυρία του προέδρου του Συνεταιρισμού κ. Αβραμίδη κατά την έναρξη της συνέλευσης, για τη συμφωνία με την κυβέρνηση των Σκοπίων, στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «το μείζον θέμα είναι η παράδοση -άνευ όρων- της ουσίας της Μακεδονίας, δηλαδή της γλώσσας και της ταυτότητας.»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη