Αρχική > Slider > Κατσίνας εναντίον όλων για το Μποδοσάκειο – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κατσίνας εναντίον όλων για το Μποδοσάκειο – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Μια πιο τοπική διάσταση στο μείζον θέμα με τα ελλείμματα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, έδωσε με χθεσινό του άρθρο ο Χρήστος Κατσίνας, Γιατρός και Διευθυντής της ΜΤΝ του Νοσοκομείου. Ο κ. Κατσίνας με το άρθρο του αφύπνισε την τοπική κοινωνία και έθεσε τα θέματα στη σωστή τους βάση, όντας ένας εκ των λίγων ανθρώπων που γνωρίζει τα της Υγείας εκ των έσω. Αφήνει αιχμές για τον Δήμο Εορδαίας, και για τη διαχείριση του Παιδικού σταθμού, για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τη μη γενόμενη προμήθεια γεννήτριας, αλλά και για την κοινή Διοίκηση των Νοσοκομείων, σχετικά με τη διαχείριση θεμάτων.

Ο κ. Κατσίνας σε ένα άλλο κρίσιμο σημείο του άρθρου του, επισημαίνει τις ευθύνες όλων των τοπικών παραγόντων για τη μη παράδοση της νέας πτέρυγας: «Γιατί όμως όλοι αυτοί Βουλευτές, Διοικητές, Υπεάρχες και λοιποί δεν φροντίζουν να παραδοθεί η νέα πτέρυγα; Κάποιοι είπαν μεγαλόφωνα [σ.σ. ο Περιφερειάρχης] ότι δεν θα επιτρέψουν να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα αν δεν έλθουν γιατροί. Υπάρχει όμως η αιμοδοσία που λειτουργεί και πρέπει να αναβαθμισθεί, υπάρχει η σχολή μαιών που πρέπει να τακτοποιηθεί και να αποκτήσει τον χώρο της, υπάρχει ο παιδικός σταθμός που πρέπει να λειτουργήσει.»

Οι αιχμές του Χρήστου Κατσίνα αναδεικνύουν την τοπική διάσταση των θεμάτων γύρω από τη λειτουργία του Μποδοσάκειου, αλλά και την αδράνεια όλων των παραγόντων της περιοχής, που μπορούν να βοηθήσουν αλλά μένουν στα λόγια. Στα λόγια θυμίζουμε, ότι έχει μείνει και ο διαχωρισμός των Διοικήσεων των Νοσοκομείων, στόχο που ευαγγελίζονταν Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πριν το τέλος του 2017.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ…  

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team