Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κάτι μεγάλο ετοιμάζει ο Δ. Εορδαίας για την εορταστική περίοδο – Επτασφράγιστο το μυστικό

Κάτι μεγάλο ετοιμάζει ο Δ. Εορδαίας για την εορταστική περίοδο – Επτασφράγιστο το μυστικό

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζεται για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων από τον Δήμο Εορδαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος και όλη η Δημοτική Αρχή, έχουν δημιουργήσει ομάδες εργασίας που δουλεύουν πυρετωδώς, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από τα προηγούμενα. Ήδη το θέμα απασχολεί πλήθος κόσμου στα καθημερινά «πηγαδάκια».

Το τι ακριβώς θα παρουσιάσουν αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό. Είμαστε όμως σε θέση να γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά για ένα 20ήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων υποστηριζόμενο από ειδικές κατασκευές, που φιλοδοξεί να γοητεύσει τους δημότες της Εορδαίας, ώστε να μη φύγει κανείς εκτός περιοχής για τις γιορτές. Έχει διαρρεύσει επίσης, ότι έχει ζητηθεί η συνδρομή των πλέον εξειδικευμένων ανθρώπων στην Ελλάδα επάνω στο αντικείμενο.
Να μην ξεχνάμε, πως είναι πολύς ο κόσμος που τις γιορτινές μέρες φεύγει προς πόλεις που τα προηγούμενα χρόνια είχαν προνοήσει να έχουν εορταστικές υποδομές, με την περιοχή μας να χάνει αρκετό από το «εισόδημα» της.
Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team